- Düzenlendi
Kayınvalidemin buzlugundan ciğer tava çalmıştım 😂 onu ısıttım, yanına patates biber kızarttım oldu işte 😂 Kayınvalidemin buzlugu ❤️ ben
Kayınvalidemin buzlugundan ciğer tava çalmıştım 😂 onu ısıttım, yanına patates biber kızarttım oldu işte 😂 Kayınvalidemin buzlugu ❤️ ben
Kızlar bana bir yemek önerebilir misiniz? Böyle pratik olsun çok zamanı mı almasın. Zahmeti ve masrafı az olsun. Kolay bulunan ürünlerle yapılsın. Ama böyle yediğimde lezzeti beni diyardan diyara götürsün. Aynı anda farklı bir kaç tat alayım. Ama tatları beni rahatsiz etmesin birbirinin önüne gecmesin. Dokusu yumuşak olsun. Birde kilo yapmasın mümkünse yağ yaksın ama aşırı doyurucu olsun. Böyle bir yemek arıyorum😂
etoile Başka canım 🤣🤣🤣
öyle bişey varsa sen bana söyle😂😂😂
etoile iyi bulunca haber ver ozaman😂😂
etoile canım bu dediklerine benim favorim uyuyor, yulaf kapası yapıyorum süt yulaf tarçın kakao azcık bal, üstüne sırayla mevsim meyvelerinden ne varsa elimde biraz granola biraz çiğ kuruyemiş koyuyorum enfes oluyor hem kilo yapmıyor hem tatlı isteğimi kesiyor bazen öyle güzel süslüyorum ki kahvaltıda eşimde istiyor 🙈
bogurtlenliturta eeee bunun masrafı az değil😂😂😂
bogurtlenliturta afiyet olsun bunu bende yaoiyorum ara ara 😂😂😂😂
askokuskomm domatesli bulgur pilavı+et köfte
Burnumageliyoduslkmsn Kız bunda kıymayı cigden mi koyuyorsun mantı gibi yoksa pişirip mi?
Barbunya+pirinç pilavi+cacık bugünkü menüm 😂
Elisam2022 çiğden canım mantı gibi
Burnumageliyoduslkmsn Tamam canım bi deneyeyim merak ettim ben de
TombulHatun bu şey ya, instada görmüştüm bu patlıcan yemeğini 🔲
Etipetito orası neresidir bacım, ben tavuk diyarı eşimin memleketinde bile duymadık böyle bir dolma görmedim 😲