Akşam menüleri
- Düzenlendi
etoile canım bu dediklerine benim favorim uyuyor, yulaf kapası yapıyorum süt yulaf tarçın kakao azcık bal, üstüne sırayla mevsim meyvelerinden ne varsa elimde biraz granola biraz çiğ kuruyemiş koyuyorum enfes oluyor hem kilo yapmıyor hem tatlı isteğimi kesiyor bazen öyle güzel süslüyorum ki kahvaltıda eşimde istiyor 🙈
bogurtlenliturta eeee bunun masrafı az değil😂😂😂
bogurtlenliturta afiyet olsun bunu bende yaoiyorum ara ara 😂😂😂😂
askokuskomm domatesli bulgur pilavı+et köfte
Burnumageliyoduslkmsn Kız bunda kıymayı cigden mi koyuyorsun mantı gibi yoksa pişirip mi?
Barbunya+pirinç pilavi+cacık bugünkü menüm 😂
Elisam2022 çiğden canım mantı gibi
Burnumageliyoduslkmsn Tamam canım bi deneyeyim merak ettim ben de
TombulHatun bu şey ya, instada görmüştüm bu patlıcan yemeğini 🔲
Etipetito orası neresidir bacım, ben tavuk diyarı eşimin memleketinde bile duymadık böyle bir dolma görmedim 😲
hassaskalp Zaten yöresel bilinen bişey değil ki istersen koyarsın biz sevdiğimiz için koyuyoruz
hassaskalp bende adını bilmiyorm patlıcan yemeklerini genelde kafama göre uydurarak yaparım 🤣
Etipetito Tam olarak nasıl oluyor ya tavuk alınca bir deneyeceğim ilk çok merak ediyorum, tutan bir dolma tarifiniz varsa denemek isterim ☝🏻
hassaskalp Tavuk göğsünü küp küp doğra ama parçaları ufak olsun dolmanin içinde pişecek büyüklükte diyelim
sonra kuru soğan taze maydanoz taze reyhan pul biber toz biber tuz biber salçası domates salçası yağ ve dolmalık pirinç doğradığın tavuğuda ekleyip hepsini elinle iyice karıştırıp dolmaların içine doldur biber kabak patlıcan ben hepsini doldurdum karışık dolma yaptım
Ben göz kararı yaptığım için o yüzden ölçülü vermedim tarifi😊Taze reyhan çok güzel tat veriyor elinde olursa mutlaka bolca koy😊
Bide tencerenin üstüne biraz limon tozu ve tuzda ekliyorum hafif ekşili olunca daha güzel tat veriyor 😍
Bu akşam güne gideceğim. Yemegi dışarıda yiyorum. Eşim evde ne bulursa onu yer 😂😂
tarhana çorbası
Fırında tavuk baget ve elma dilim patates
Biber dolması
çiğköfte,turşu,icecek
askokuskomm mercimek çorbası ve dolma 😊
Tavuk sote
Pirinç pilavı
İçecek