TombulHatun Etipetito o kadarı bilmiyorm bende keşfette ördükçe işte 😂 benim eşim mumbar paça yemez Allahtan kokreç hariç sakatat tüketmiyoruz 😂😂
Etipetito TombulHatun Inan gördüğünden daha fazlasını yapar🤣🤣🤣 Ahh benim kanayan yaram sürekli kelle paça mumbar temizliyorum 🥺😂 daha bugün yine bir sürü doldurdum
TombulHatun Etipetito bu meftuneyi deneyeceği etli kesin güzel olur olmama ihtimali yok tavukla ilk deneyeceğim senin için 😂
Etipetito etoile Istediğin patlıcan tavuk olsun 😎 Ama sen yine de çok az yap deneme amaçlı yapacağın için fazla yapma 😂
Burnumageliyoduslkmsn Ezogelin çorbası Tel şehriye pilavı Tavuk ciğeri vardı dünden kalanlar yiyemedik pasta yaptım Mantı makarnaya kıyma doldurucam simdide
Burnumageliyoduslkmsn Yasak_elma Bu şekilde yapıyorum bazen tepside bazen tencerede efsane oluyor dene bence
Elisam2022 Fırında tavuk patates yanina salata içecek. Pirinç pilavı da yaparım normalde ama sonrasında viski içecek benim adam arkadaşlarıyla. Karnı şişerse yemekten kiziyor sonra cok yemek yapma icemiyorum diye 😀