Kızlar size de böyle saçma numaralar whatsapp üzerinden mesaj atıyorlar mı ben artık sinir olmaya başladım da

sadmom +62 değil de başka numaralar arar bazen profillerde hep.kız var hatta birinde sinem kobalın resmi var

Banada zenci biri msj atmıştı engelledim ingilizce bilseler yaziodu dnnsk

Ay beni de ta Arjantin’den aramış whatsapp üzerinden kız fotoğrafı vardı fake olduğu belliydi. Whatsappa gelen son güncellemeden sonra herkes şikayetçi bu durumdan çevrem de çok aranan var.

evet yazıyorlarr hatta is teklif ediyolar saatlik 300 dolar kazanıyorsun istediğin saatlerde çalışıyorsun hemen kabul ettim EKONOMİ KOTU ISSIZLIK VAR DIYENLER az ötede ağlasınnnb çalışana işş çokkkkkkk ;)

sadmom hı o kadar gizlilik ki eşim sinirlendi bu kim diyr sonra getcontact uygulamasından baktık

Benide wp den çaldırıp anında kapatıyolar profil de nedense hep kız var pezevenk erkekleri ağına çekmek için kim yerse

sadmom benide Endonezyadan aramislar, 2 kere duymadim 🤣 bu ne dedim yaaa teee nerlerden araniyorum

sadmom haberleri hiç takip etmedin mi? 1 ay önce benzer şekilde wp üzerinden aranıyodum her gün 2 defa ama çaldır kapat şeklinde. 1 oldu 2 oldu 3 oldu bu ne be dedim dolandırıcının teki herhalde engelledim. Öyleymiş de gerçekten