sadmom hı o kadar gizlilik ki eşim sinirlendi bu kim diyr sonra getcontact uygulamasından baktık

Benide wp den çaldırıp anında kapatıyolar profil de nedense hep kız var pezevenk erkekleri ağına çekmek için kim yerse

sadmom benide Endonezyadan aramislar, 2 kere duymadim 🤣 bu ne dedim yaaa teee nerlerden araniyorum

sadmom haberleri hiç takip etmedin mi? 1 ay önce benzer şekilde wp üzerinden aranıyodum her gün 2 defa ama çaldır kapat şeklinde. 1 oldu 2 oldu 3 oldu bu ne be dedim dolandırıcının teki herhalde engelledim. Öyleymiş de gerçekten

sadmom ay canım yanımda değil ya sürekli olarak korkuyor haliyle yani neden ararlar ki diye sinirlendi de sonradan o da fark etti 🥰

sadmom normalde hep böyle 1 saniyelik cevapsız çağrılar olurdu dün ilk defa mesaj aldım. Arayanı engelliyorum.

sadmom Bende az önce telesekreterlik iş teklifi aldım 😂😂😂😂😂engelle geç başka çare yok

+91 nerenin kodu , beni de o çaldırdı dün 2 kere tam da WhatsApp’ta arkadaşım ile yazışıyordum yanlışlıkla kabul edecektim bir an . . . . . . . . 😏

sadmom akrabalık kurdum artık onlarla sksksjsj😂whatsap yazıyorlar küfür yazıp kapatıyorum skskskksjdhxgxb