Sanırım bu çok tesirli bi dua olduğu için büyü hükmüne giriyomuş bir hocadan bizzat duymuştum ne kadar doğrudur bilmem ama ne tuhaf geldi dua diye bildiğimiz şeyi böyle duymak

Mervenurce Büyü değil aksine iyi bir dua yani diyelim ki eşin sana sürekli kızıyor laf ediyor sürekli kavga halindesiniz bu duayı okuyunca eşin yumuşar kavga etmezsiniz kötü laf soyleyemez yani büyüyle duayı karıştırmayın büyü kötü niyetle yapılandır
    Yani bu duadır

ya vedud Allahın isimlerinden biri zaten. bazıları bu tarz seyler için kullanılabiliyor hani dilek dualarında vs. ama büyü degildir

Mervenurce kesinlikle büyü değil ve ben bunu neredeyse her gün okuyorum sabah akşam eşimle birlikte işe gelip gidiyoruz trafikte aşırı gergin oluyor kendi kendine sinirleniyor adamlara bende okumaya başlıyorum hemen sakinleşir siniri geçer

HurremSultan bak ben hiç tartışma esnasında eşime okumayı denemedim çok nadir tartışıyoruz ama dur bugün bir şeye sinirlendireyim okuyayım bakalım o zaman etki edecek mi 😂 Trafikte baya etkili çünkü 😂

Ask_hosmus kız vedud Allahın isimlerinden nasıl büyü olsun, he başına sonuna bir şey ekliyorlarsa bilemiyorum ama ben “ Allahümme ya vedud ” söylerim hep @zarifhanim aydınlat bizi bilmeden yanlış birşey söylemeyeyim bende

Mervenurce hiç duymadım ama artık o kadar çok hoca var ki etrafta insan da şaşırıp kalıyor

Ask_hosmus Her şekilde yapıyorlar, yapan kişinin cinlerle bağı olması, itikadının bozuk olup inancını böyle şeylere bağlaması yeterli. Ayetleri tersten yazınca değil de direk şifreli imlalar rakamlar ile imalarla yapıyor yapan üstelik içine mutlaka necaset bir şey karıştırarak insanın saçı tırnağı domuz yağı kan vs.. Allah uzak eylesin

TombulHatun Vedud Allahın isimlerinden biri. Bunu büyü diye nitelendiren kişiyi zikirden böyle güzellikleri anmaktan uzaklaştıranda kötü düşüncelere yaklaştıranda asıl art niyet vardır bence. Sen okumaya devam et canım, büyü falan değil bu dua ya.