• +18
  • Eczaneden alınan reçetesiz doğum kontrol hapı

Kızlar evde prezervatif bitti eşimde asla marketten almam diyor adetim yeni bitti kocamı özledim ama hamile kalmaktan da korkuyorum basım ağrıyor ayağına eczaneden ilaç aldiriyim reçetesiz doğum kontrol hapı ismi soylermisiniz

Burnumageliyoduslkmsn canm ilaçda alsan bugün içtim koruyacak diye birşey yok ilaca başlarken bile doktor ilk bir ay ek korunma yöntemi kullanın diyor malesef , ya geri çekilme yapıp ALlaha emanet diyeceksiniz yada ertesi gün hapı alacaksın onu da hiç tavsiye etmiyorum

Ella var benim bildiğim hic kullanmadim onlari ben dogum yaptim bebegim 6 aylik suana kadar 3 aylik igneyle korunuyodum ama artık onu birakicam sanirim korumaligida bitti zaten iliski olursa allaha emanetim bende hazir adetliyken kadin doguma randevu alip spiral takayim diyorum tabiki hic ama hic güvenmiyorum ama baska carem yok spiral arti geri cekilme yaparim cunku 1 sene boyunca esim sadece geri cekilmeyle korundu kondom 3 kere kullandık 2sinde patladi

TombulHatun ilk ve tek korunmasız ilişkide gerdek gecemde hamile kaldım dediğin gibi ilaca baslarsamda önden baslamaliydimm ,,🥴🥴🥴 prezervatif özürlüsü kocam ya

Burnumageliyoduslkmsn ya ne alaka market bu öğrense ne olacaks adece onu alma sebze filan da al 😄 prezervatif alma işini asla eşime bırakmam geçen kontrol etti bir kutu kalmış 20li dedi bugün hemen 45li sipariş ettim 5 senedir hiç prezervatifsiz kalmadık 😄😄