Deleted_12 ben doktorumdan aldım doğum kontrol hapı ama bıraktım sonradan kilo aldırıyor diye başlık buydu sjsjjs
Eczaneden alınan reçetesiz doğum kontrol hapı
TombulHatun benim kocamda iş yok ya doğumdan sonra özellikle aşırı isteksiz 5 kere prezervatif kullandık ayın 4u yıl dönümü düşün 1 kere hamileyken kullandım 4 kerede doğumdan sonra kızım haftaya 3 aylık oluyor sen düşün ne kadar isteksiz bir herifff
Burnumageliyoduslkmsn maske tak git tanımaz kimse 😅
Askkadini ne bileyim ya aşırı kararsız kaldımmmmm
Afrodit çok mantıklı
Burnumageliyoduslkmsn bunu yaklaşık 1,5 2 ayı lohusalık zaten ayda 2 gibi birşey olmuş yeni doğum yaptığın için normal ya öyle düşün hemen kötüleme 😄😄
Şuan düşündümdeee acaba bilerek mi almıyor eşim yapmamak için bir haftadır bitti adet oldum adetkwn hemen sipariş edebilirdiuu
TombulHatun günde iki gelse yok demem ya ondan anormal geliyor sjshs
Burnumageliyoduslkmsn Oturdugum yerde ateşli olduk iyi mi ahsjsh kiz getirden falan sipariş ver madem ya da sen al marketten. Doğum kontrol hapları düzenli kullanmak gerek sanırım. Ertesi gün hapları var ama hem çok pahalı hem de hormonları alt üst ediyor. Geri çekilme yapsın o zaman almıyorsa. Normalde nerden alıyor ki marketten almıyor internetten istemiyor
Burnumageliyoduslkmsn maşallah senin libido 😄 Erkekler doğumdan sonra bizden çok lohusa oluyor alışma süreci düzelir merak etme 😄 ama prezervatif işini eşine bırakma bundan sonra benim gibi stoklu stoklu al 😄
Burnumageliyoduslkmsn hadi ordan sksjsj😂😂nasıl çocuksun sen spiral li falan 😂😂
Elisam2022 bende oturduğum yerden ateşli oldum 😂
Burnumageliyoduslkmsn aşko vallah reçetesiz bilmiyorum ben doktorumdan almıştım da geri çekilme yapsana alana kadar yada eşini zorla alsın ezcnden prazarvatif midir nedir
Burnumageliyoduslkmsn yasmin alabilirsiniz. Spiral de öneririm ben taktım çok rahatım 1 yıldır geri çekilme de yapmıyoruz
Burnumageliyoduslkmsn Sen git al eşin almıyorsa yada internetten toplu sekilde sipariş edin hem daha uyguna geliyor hemde ayagınıza kadar geliyor biz öyle yapıyoruz gizli pakette geliyor üzerinfe içindeki yazmıyor
Burnumageliyoduslkmsn Ben hic hayatım doğum kontrol hapı kullanmadım canım nasıl biseydir adı nedir bilmem malesef🤷♀️Eğer acilseTredyol marketten yada Getirden getirtebilirsin
Burnumageliyoduslkmsn ben kullanmıyorum canım. Biz prezervatif kullanıyoruz. Sen al kocan almıyorsa bem qliyorum çünkü 😂
Burnumageliyoduslkmsn Kuzum sen niye gidip almıyorsun markete hicmi çıkmıyorsun yada cıkamıyorsun al direk çantana at nedir yani
Burnumageliyoduslkmsn benim ateşli olduğum söylenemez 😂
Burnumageliyoduslkmsn ben hep asla kullanmıyorum ya o yüzden bisey diyemiyorum asla tavsiye etmem