HurremSultan O işler öyle olmuyor işte keske öyle olsa dua ede ede korunurduk negüzel oh😀😀Neden çıkarttırmak istiyorsun ki kuzu sen rahat degilmisin spiralle
Kondom kaydı
Yasak_elma neyse kalsın şimdilik gittiği yere kadar 😁
Afrodit Kaymadıgı sürece kalsın bencede🙂
Yasak_elma kanka adet sürem aşırı uzun ha normalde zaten 8 gündü şimdi sayamıyorum çok gün suruyor🤪 kanamam asiriydi bu ay normale döndü ama oğlumun yaş gününe kadar bekleyebilirim belki günü de kısalır
HurremSultan Nezamanadan beri kullanıyorsun zamanla rayına oturuyormuş adetlerin günü kısalıyormuş
Yasak_elma knk valla oğlum 8 buçuk aylik 40 çıkar çıkmaz taktirdim
HurremSultan Zamanla düzelir bence adetlerin falan daha fazla uzun zaman olmamış
Yasak_elma bekliyorum bakalım askimn
HurremSultan Aşko boşver Allah seni doğal yollarla koruyor riski düşürüyor 😂😂😂😂
TombulHatun kankaaa Yaaaa xgsnixjx naoim istemiyorum bebek 😂 ama kocamı da özlüyorum gxbsx birde şey yaparken gözüm dönüyor ahahha içime şey etsin istiyorum 🤪🤪
HurremSultan ahahah bu konuda sana takılmadan duramıyorum 😂 kanka prezervatifle de içine boşalıyo 😂
TombulHatun kiz prezervatif sevmiyorum ilsiki sırası oral favorim 🤪
- Düzenlendi
HurremSultan kız ilişki sırası oral ne demek içimden çıkanı da yalayamam ayyyyy yapıyorum deme ben yanlış anlamış olayım lütfen 😂😂😂
TombulHatun Kafamda deli sorular oluştu 😖
Kız icimden cikartıp yalıyorum deme bize hürreeemm🤢
Yasak_elma o kadar yapmıyordur ya birde yapıyorum derse düşer bayılırım 😂😂
TombulHatun Yok ya bencede yapmıyordur🙄
Yasak_elma yok ya çıkarıp silip yaliyorum😂😂😁😁❤ @TombulHatun
HurremSultan hürrem ya alemsin vallahi gerçekten ünavının hakkını veriyorsun fantastik hürrem 😂😂😂
TombulHatun eheheheh napimn askim seviyoruz bu hayatiiii😂🤪🔥❤