Merhaba hanımlar nasılsınız gününüz güzel geçiyordur umarım bi iç dökmek fikir almak istedim son zamanlarda sevgilimin üzerimden ilgiyi çektiğini hissediyorum sürekli aramak konuşmak isterdi artık istemiyor aksine ben diyordum konuşalım edelim diye, arkadaşlarıyla çok sık dışarı çıkar oldu geçenlerde bi konuda tartıştık çok yakın bi arkadaşı, arkadaşı hakkında kötü bişi söylemedim dedim ki ondan beklenilecek bi hareket. Buna çok kızdı sanane de işte onun içini bilmiyosun etmiyosunda tamam dedim özür dilerim arkadaşının konusunu açan oydu, sanane diyince konuyu sen açtın bende kendimce bi yorumda bulundum dedim. Neyse işte bir aydır falan bi düzenimiz yok gün içinde çok az yazıyor mesajlarıma çok geç dönüyor kısa kısa cevaplar veriyor, tartışmaların üzerini örtüyor çözmekten kaçınıyor en sonunda patladım ne sustuğumu anlıyosun ne konuştuğumu dedim yazmadım hiç ben yazmayınca o da yazmadı iki gündür hiç konuşmuyoruz bu sabah bi günaydın yazmış sadece (soğuk davranmıyorum bi süredir bi araya gelemedik her seferinde özlediğimi bi an önce bi araya gelmek istediğimi söylüyorum konuşmaya çalışıyorum sorunlarımızı çözmek için üzerine düşüyorum) niye böyle yapmaya başladı önceden böyle değildi şimdiyse iki gündür yazmıyor bile ne istiyor anlamış değilim konuşmaya da çalıştım ama bi fayda göremedim işte
Niye böyle oldu bilmiyorum
saritas ayrılmak istiyor sanırım ya ben öyle anladım şahsen. İş hayatı falan nasıl kötü olsa gezmelere gidemez. Ne kadardır birliktesinjz.
saritas Sevgilinse ayrıl hic kafanı ağrıtma bacım.Simdiden böyleyse evlenince kimbilir nasıl olur boşveerrr hayatını yasa bekarlığının tadını çıkart💆♀️
saritas ne kadardır sevgilisiniz bence o aramıyorsa yazmıyorsa sen de yazma sorma merak etme bak nasıl koşucak oeşinden ama peşinden koşunca da sakın yüz verme sen kendini dağın zirvesine koy sevgilisin bi de evli de değilsin evliliği bitirmek bazen daha zordur
Seni üzmeye hakkı yok bi kere bulmuşsa başkadını kapı açık sen de gedene bay bay dersin hayır yani ne bu girdiği tiripler boş ver kuzum sen sen kendi hayatına bak bak gör nasıl koşucak oeşinden bi oanik olucak bu kız niye atamdı niye sotmadı böule keyifli keyifli paylaşımlar falan yap onu takmadığını göster bak eğer buna rağmen hala da senden uzaksa o çoktan biyirmiş demektir sen de koşma peşinden
HurremSultan 2 sene olucak çok boş vakti de var aslında
Yasak_elma kolay bitmiyor ama ne biliyim yaa bi anda böyle değişmesi nerde ne yanlış yaptım dedirtiyor
saritas Önceden böyle olmadığını söylüyorsunuz. Aranızdaki inişi değişimi siz farketmişseniz var demek ki bir şey. 2 yıl içinde hiç problemi yok muydu? İllaki olmuştur ama aranıza soğukluk koymamış. Şimdi böyle olmuşsa dönemsel diyerek masumlaştıramam ya ayrılmak istiyordur ya hayatında başkası vardır yada başka ortamlar başka arkadaşlar peşindedir gibi geldi bana. Çözüm süreci size kalmış isterseniz uzun bir sessizlik sonrası konuşmanızı hazırlayın, isterseniz direk bitirin. Değer dediğimiz şey vaktinde bilinmesi gereken bir kavram. Elbette arkadaşları ile takılabilir gezebilir ama önceliği siz olmadığınız sürece mutlu bir ilişkiniz olmaz.
saritas çok uzatma ayrılcak zaten o yüzden sorunu çözmek için de yorma kendini. Sürekli özledim diyen sen isen demeyi bırakmanı tavsiye ederim. İlişkin hakkında çok şey bilmiyorum ama anladığım kadarıyla eski heycanı hissetmediği için sana soğuk ve kötü davranıyo ki ondan soğu sonra da ayrılması kolay olsun
- Düzenlendi
saritas Sende bi yanlışlık yok bence o sıkılmış artık belliki zaten ayrılmazsan o yakında biseyleri bahane edip sana yol verecek demedi deme😏
Yasak_elma efkarlı bayan hayat dersi vol 1 😂😂😂
Yasak_elma katılıyorum maalesef. Keşke katılamasaydım
Nurtrhnx1 yok yakınken dönsün demig xgshxx