Yetoooooooyaaaaa bi gün bir görsel görmüştüm akrep burcunun kalbi aşağdaymış 😂😂😂
Erkekler neden hep bel altı düşünür??
Yetoooooooyaaaaa bizde böyle değil her öpmem ilişkiyle sonlansa oooo işimiz var ben temas bağımlısıyım sürekli elim eşimin orasında burasında oda sürekli mıncıklar öperiz sürekli dans ederiz filan oda alıştı sanırım oynaşıp oynaşıp sonra normal tv izlemeye devam edebiliyoruz biz tuhafız sanırım😂
Sahra5 yalannnn 😂 biz ikimizde akrebiz evet çok aktifiz ama kalbimizde şeyimizde atmıyor ya 😂
Yetoooooooyaaaaa bizde öyleyiz bacım ya ben adamı yanağından öpuyorum nam kendimi yatakta buluyorum oysa o anda sevgi patlamasindan öpüyorum evde ya bi şort giyindirmiyor onun yüzünden uzun pijama ile sıcaklarda yandım durdum
TombulHatun 🤣🤣🤣ben de akrebimmmmmmmmm kız iki akrep siz nasıl anlaşıuonuz
TombulHatun Benim koca da akrep 🙈 ve akrep burcunu hiç sevmiyorum yaaa kocadan ötürü 😅
Yetoooooooyaaaaa ya bu aralar benimkinde de yok niye anlamadım ama bende de olmadığı için sıkıntı yapmıyorum 😂
Sahra5 maşallah 5,5 senelik evlilikte büyük tartışmalarımız olmamıştır genelde ufak tartışmalarımız yatakta biter öperek sustururuz birbirimizi 😂😂😂
Bsrkaya aaa kız akrepler sevilmez mi be 😂
TombulHatun aaa yokk ben sevmiyorum vallaa 😅🙈 tanıdığım 3 akrep var 3ude tanıdığıma ne gerek var cinsinden yaniii, çok fenalar akreplerrr senden içi söylemiyorum kuzumm bu arada 😅 seni çok seviyorumm amaa yakın olan akrepler çok fena. Kuşkucu suphecii esrarengiz gizleyici kıskanç bütün olumsuz özellikler onlarda birikmis sanki hele bir de laf sokmaları yok mu allahhh akrepden üstün kimse sokamaz
Yetoooooooyaaaaa 🥴🥴 bilemem artık xhshjx
xwomenn boku çıkmış 😆😆
Yetoooooooyaaaaa her masum öpücüğün sonu banyoda bitiyor bizde😂😂Yani illa banyoluk oluyoruz 😂😂bizde de böyle merak etme🙈😄
HurremSultan bu terslikte bir iş var🤣🤣🤣
Yetoooooooyaaaaa benimki öyle değil yA çok şükür
TombulHatun ben akrep eşim başak burcu 😂 benim tam tersim gibi düşünüyorum bazen ben eğlenceli o sakin ben hep gületim o daha ciddi ben çoğu zaman mantıklı değil kabini dinleyen o hep mantıklı olan ben duyhulatımı açıkca söyleyen o saklayan tam benim tam tersim
Yetoooooooyaaaaa Benim kocamda öyle hemen aklına şey geliyor🤦♀️😂
Hemsireanneg ev giyiminiz nasıl acaba bende evde sıkıdı sıkıdı olmak istiyorum ama havada soğumaya basladı azcık fikir 🪿🪿
meryn gündelik sevimli ama frikikli mini şortlar veya yarım taytlarim var üstüne bralet, crop veya askılı giyerim belden bagcikli, zincirli şeyler hoşuma gidiyor
Bazen de sirt dekolteli ince uzun kollu tsortlerim var onlardan giyerim milladan alıyorum ben genelde 🙈
Bsrkaya bak diğer özellikler yok ama hak edene bende fena laf sokarım ben akrebin sadece seksiliğini almışım sanırım 😂😂