• +18
  • Erkekler neden hep bel altı düşünür??

Yetoooooooyaaaaa ben de sinin gibiyim beni sevsin öpsün isterim ama yok maalesef güzel söz duymak istiyorum oda yok öpmeye kalksam adamın hareketlenmeye hazır gibi dümdük oluyor 🤣🤣🤣 sonu oraya gidiyor

TombulHatun siz tuhaf değilsiniz, olması gereken o bence 😂 bizde sizin gibiyiz aynı, benim eşimde bende temas bağımlısıyız, hep aynı koltukta dip dibe oturup sarmaş dolaş öpüşe öpüşe film izleriz. Her önünden geçmemde popoya şaplak atıp mıncıklar, bende ona aynisini yaparım, mutfaktayken gelip arkadan sarılıp öper sürtünür sırnaşır gider 😂 ama her öpüşmenin elleşmenin sonu ilişkiyle bitmez. Bazen insan sevdiğine sarılıp öpmek istiyor, ilgi görmek, ilgi göstermek istiyor. Herşey cinsellik değildir 😀

Yetoooooooyaaaaa bu tuhaf kocadan bi senin basın da yok merak etme 😬😂 geneli aynı bunların bence. Akılları şeylerin de. Benimkine neden hep oraya çekiyorsun deyince 27 yaşın da kalkarken yapmayacam da ne zaman yapacam diyor sjsjsjshsh

Yetoooooooyaaaaa aman bütün erkekler öyle takma kafana. Benimki de öyle. Birkaç gün babamlarda kalıp gelirim. Seni çok özledim derim. Ben gerçek anlamda özledim diyorum. O fik fik istiyorum zannediyo.

Yetoooooooyaaaaa aymenn böylr ne zaman öpmeye kalksam devamı belli der yorgunsa yada gec olduysa öpmeme izin vermez ama sizinde dediğinz gibi bizim bakısımız sadece sex değil duygusal yakınlık onların aklı tek sexte varmıdır bilmemem ama cok nadirdir ya

HurremSultan bende öyleyim iki gündür özel bölgelerimi eller eder okşar yapmicaksan elleme derim oda hemen yapar 2 gündür fikleniyoruz 😂😂