melebek teşekkür ederim 🙏🏻☺️
Pislik herif eniştem 🤬🤬
HurremSultan yok asla pişman değilim yaptığımdan sonradan keşke söyleseydim pişmanlığı yaşayacağıma bu yükü üstümden atarım daha iyi gerisi onlara kalmış
lidyaaa__ yok canım eşim bu olay yüzünden kardeşimle ablamla konuşmuyor hatta artık onlardan biriyle bile görüşmemi istemiyor benim de çocuklarım var bile bile görüştürmem diyor saygı duyuyorum artık ve zaten içim rahat bunu söylemeyip kendime yük yapsaydım daha kötü
Olurdum
Ashley ben aramız bozulsa bile doğru yaptığımı düşünüyorum 🙂
Afrodit valla anladığım tek bişey var canım canın da olsa kanın da olsa kimseye şahitlik yapmayacaksın ben resmen kıskanç kardeş oldum kötü oldum iftiracı oldum ama hiç takmıyorum artık
belladonna inşallah canım valla bende çok üzüldüm ağladım kafa yordum ama eşim sayesinde toparlandım biraz da olsa er yada geç herkes görecek neyin ne olduğunu
Buzlulimonatam aynen öyle. Sen iyi bir insanın yaoacagini yaomissin gerisi onların ayıbı. Evlatların da sana benzer inşallah 🌺
Kumruu valla bu durumdan korkmuyorum desem yalan olur aklıma da hep geliyor ama konuşmadığım için bişey de diyemiyorum 😕
HurremSultan inşallah Canım çok teşekkür ederim 😘💕
Buzlulimonatam kesinlikle öyle böylelikle herkesin yüzünü gördün sen doğru olanı yaptın kemalim yapmaz moduna gelenler ağlasın dediğin gibi canın da kanın da olsa insan geri çekiliyor
Afrodit öyle valla iyilikten maraz doğdu 😒
Buzlulimonatam
Kuzum İşte ben daha önce buna benzer bir posta yaptıgım yorumda Yanlış anlaşıldım ama demek istedigim tam buydu Her dogru heryerde malesef söylenmiyor bende olsam söylemezdim ama annenizde işte kendince yuvası dagılmasın kafasında tamamen yaşam şartkarından ötürü oldugunu düşünüyorum misail bilmiyorum ama anneniz babanız hatrı sayılır bir maddiyatta olsa ve ablanızda keza öyle bir meslek durumu artı olarka iyi bir imkan kimse sessiz kalmaz boşanır kendine yeni hayat kurar ama işte bu tip durumlarda boşanma oldugunda sadece ablanız boşanmıyor evde ki babanız annenize sarıyor iite bi kızına sahip çıkamadın yuvasını kurdurmadın ögretemedin kadın olmayı gibi gibi bir ton dava keza etrafında ki insan tipleride tabi sorup sorguluyor yargılıyor adam bir tur daha sinirlenip annenizin başını şişiriyor öyle olunca işte kadın kendinceeee bak kendincee dogru olanı yapıp orta yolu bulmuş ama siz rahat olun artık siz iyi yaptınız ablanız da biraz gözü açık olsun baksın gözlemlesin kocasını zaten o adam elbet bir gün Bi yanlış daha yapar böylelikle anneniz bakarki yanlışın dogrusu olmaz keşke başında arkasında durup boşatsaydım der ablanızda Bakar ki siz ona aslında iyilik yapmak istemişsin ama o görmek istememiş
Buzlulimonatam tabi canım. Gerçeklerin gün yüzüne çıkma gibi bir huyu vardır o huy illa hortlatacak. Bakalım o zaman ne olacak ne kadar üzülür aileniz
Buzlulimonatam sessiz kalmayarak doğru olanı yapmışsın.
Enerciii çok çok doğru söylüyorsun canım zaten bizde genel anlam da da boşanmak ayıp gözüyle bakıyordular nasıl bi kafaysa ee kız kardeşim zaten boşandı şimdi oda öyle olursa diye annem susturdu kardeşimi
belladonna valla ben görsünler diye elimden geleni yaptım ilerde kimsenin kalkıpta bana neden söylemedin sakladın demesini istemiyorum onlarda görecekler er yada geç
Buzlulimonatam Öyle tabi canım sen üzerine düşeni yapmışsın. Bundan sonrası onların bileceği bir iş sen artık üzülme
Buzlulimonatam anladım canım hayırlısı olsun umarım enişten ders alır ve zamanla kendini Affetrmek için degişmek çabalar da eşine karşı belki degişir
Enerciii İnşallah canım 💕