Ayyy kızlar . Yaklasık kaaaac aydır ben eşimle biraz problemler yaşıyorum. Biraz ailelerden birazda kendi aramızdaki problemlerden. 10 bucuk aylık oğlum var ben cok yıprandım hem bu sebeplerden hem oğluşum yoruyor maaalum😁 neyse sonra kids sagolsun sizinle ilgili post açmış hepsi sövüyo filan . Uleeeen dedim bi bakayım şuna dedim 😁 neyse girdim 2 gün icinde coğu şeyleri okudum burda 😁 bitane @HurremSultan var 😁😁 cok ateşli masallah 😁🔥 yazdıkları beni etkiledi 😁 heyecanlı ve kocası icin söyledikleri. Cok eski postları da okudum sorma bana hangileri diue 😁 neyse ben bi degistim bi değiştim 😁 meger ben ne kadar ilgisiz kalmısım bu süreçte kocama. Suan uzagız mesajlarım bile degisti. Kocam bana bugun kendine gelmissin iyi konuşuyorsun dedi. Cinsel hayatımız desen berbattı. O bile biraz uzak olmamıza ragmen değişti. Demem o ki biraz kendime geldim ufkum açıldı. Teşekkür ediyorum 😍😍

superisi_ ayy hepsi çok ahlaklı hatta kocalarıyla bişey yapmıyorlar happymom da aynı linç için adam arıyorlar resmen burayı daha çok seversin 🫶🫶🫶