Ayyy kızlar . Yaklasık kaaaac aydır ben eşimle biraz problemler yaşıyorum. Biraz ailelerden birazda kendi aramızdaki problemlerden. 10 bucuk aylık oğlum var ben cok yıprandım hem bu sebeplerden hem oğluşum yoruyor maaalum😁 neyse sonra kids sagolsun sizinle ilgili post açmış hepsi sövüyo filan . Uleeeen dedim bi bakayım şuna dedim 😁 neyse girdim 2 gün icinde coğu şeyleri okudum burda 😁 bitane @HurremSultan var 😁😁 cok ateşli masallah 😁🔥 yazdıkları beni etkiledi 😁 heyecanlı ve kocası icin söyledikleri. Cok eski postları da okudum sorma bana hangileri diue 😁 neyse ben bi degistim bi değiştim 😁 meger ben ne kadar ilgisiz kalmısım bu süreçte kocama. Suan uzagız mesajlarım bile degisti. Kocam bana bugun kendine gelmissin iyi konuşuyorsun dedi. Cinsel hayatımız desen berbattı. O bile biraz uzak olmamıza ragmen değişti. Demem o ki biraz kendime geldim ufkum açıldı. Teşekkür ediyorum 😍😍
Gızlarda gızlar 😁
superisi_ her insan peride ile karşılaştığı için çok mutlu. Hürrem bir harika bu arada yasak elma da gizli hayranlarıyım birde tombulhatun sanırım
Deleted18 Aman efenim naptımki😎💃Bende sizleri seviyorum😊💕
superisi_ Kidste sövüyorlar bize ama buraya gelincede çölde mera bulmuş inek gibi oluyorlar o bize sövenlerrr🤨🙄
superisi_ daha cok geliscek bacim dur sen duuurrr 🤣😎 alev alacak gecelerin wuhuuu zabbaha kadar deenssss diptis diiptisss
superisi_ Kids te her şey sorun sildim ben uzun süredir kullanmıyorum buraya da girmiyordum ama artik burdayım
Fiskiyiyesice
Ona eminim valla 😁😁
jackdaniels cidden hersey sorun anlamadım bende
superisi_ askim benimmm💖 çok sevindim aranizin duzelmesine😍😍 is kadinda bitiyor her zaman soyluyorum valla tabi arada karaktersiz kocalar da oluyor ama ona da yaocak birsey yok vur gotune tekmeyuii😂 KADIN ISTERSE HERSEYI YAPAR💖 YAPAMAYACAGI HICBIRSEY YOK👑👑
Yasak_elma 🤣🤣Kesinliklw
HurremSultan Quennn beee
HurremSultan ders vermen lazım 😅😅😅 ilk ben alırım aşkooo 🫶🫶🫶
sadbarbie bebeviimm kiz Ne dersi six Boyle diyince utaniyorum yaaaa🫣🤭🤭 goren beni sex profosuru sanacak flagship
Cok haklısın cidden kadında bitiyor 🔥bende kendime geldim valla 😁😁
HurremSultan hahahhaah 😁😁 biraz öyle gibisin 😁😁
HurremSultan utanma canım akıllı zeki kadın başka olur 🥰 fikirlerin falan için diyorum sex te belki azıcık olabilir 😅
sadbarbie ya alemsiniz valaaa ahahhahah😂😂😍💖 yiycem siziii
superisi_ gel askom gell yansin gecelerrr gunduzlerrr birbirine karisssinnn😂😂😂💖❤️