superisi_ Kiz fantastik @HurremSultan peridenin Sultanıdır 😁🔥 peridenin diğer kızlarıda ateşli ve heyecanlıdır haklarini yemeyelim.😁😁
Gızlarda gızlar 😁
MedavikPastam momu artık kullanmıyorum aşkım orası baydı burayı gördükten sonra😂 ora bana 50 yas üstü teyze ortamı gibi geliyordu artık😂😂
erman agdfkjk mom doğurduktan sonra sarmıyor artık
superisi_ hem Mom hem Kids müdavimiyim ama buradaki samimi ortam hiçbir yerde yok 🙈🥹💖
MedavikPastam ben daha doğurmadım kız 27+1 deyim😂 doğum deme tüylerim diken diken oluyor😂😂
Ben de sendenim. Canlanmaknicin illa bı perideye bakmam lazım 😅
Çok güzel canlandırıyor valla 😁
Evet cidden öyle 😍
aykirikadin ahaaha sultanlarin sultani da sensin askim ama sesin cikmiyor Ne zamandir gittin kocaninn koynuna unuttun bizi😂😂😂
erman haha niye ya sağlıkla doğur inşallah
MedavikPastam ilk gebelik ilk doğum çok korkuyorum😂
superisi_ ay İnşAllah kuzu 😍🥰🌸🥳🥳💕
erman he kız bende çok seviyorum onu gerçekten burası bi başka ilk gonderime yorum yaptığında çok mutlu olmuştum sanki bir ünlü ile konuşmuş gibi ay bana yazmış diye sevindim ahahahaa😂😂 MedavikPastam
kız ben Esra bu arada hesabımın adını değiştirdim unutma beni geri bak üzülürüm 🙉🙈
zehirlisarmasik Ya utandım şuan🙈 O senin güzel kalbin🥰 hatirladim seni canım Esra
superisi_ aynen canım benim ufkun açıldı resmen 😁😁😁iyi oldu iyi her açıdan 😉kendimi bazen dişi 👹gibi hissetsemde kendimi buldum resmen
MedavikPastam sağol canımsın aferin kız unutmamışsın😁😁😁😁bebis nasıl ya lahusalık nasil gidiyor 😍🩷💕
zehirlisarmasik bebis iyi çok şükür, lohusalık çok duygusal geciyor ya depresyona girdim sanki her şeye ağlıyorum, bi bitse şu lohusalık kafayi yedim🥺
MedavikPastam tahmin ediyorum bacım valla yazışmalarından da belli zaten İnşAllah çabucak kolaylıkla atlatırsın dönemsel birşey sonuçta öyle düşün teselli et kendini hepimizin en duygusal olduğu bir dönem napalım zorlansakta güzelliklerle dolu 🌸🌸😍hepsi geçer bebis ve sen iyi olun da