Moomy gusul farz normal abdest sonrasında veya öncesinde alinabilir ama zorunlu degil ben sadece gusul alıyorum

Moomy evet canım namaz abdestiyle başlasan da olur normal gusül alıp çıksan da olur

Ben sadece gusül alıyorum ama bana önce abdest almak değişik geldi ilişkiden sonra cenabetken yani abdest alınır mı bilmediğim için soruyorum 🤗

Moomy bende sadece gusül abdesti alıyorum, normal abdest zorunlu olmadığı için almıyorum. Ama eğer duştan sonra namaz kılacaksam gusül ,ardından normal abdest alıp cıkıyorum

Moomy gusül abdesti zaten tek başına abdesttir. Ardından tekrar abdest almak gerekmez abdest bozulmadıysa ibadet yapılabilir. Normal abdesten farkı belirli durumlardan sonra zamanı çok geciktirmeden alınması gerektiği. Bize her zaman anlatılan öğretilen buydu hiçbir hocadan farklı bir şey duymadım

Moomy ilişkiden sonra normal abdest ile mi namaz kılıyosunuz? Gusül almıyo musunuz?

Moomy ben hep önce normal abdest alırım sonrada gusül alırım öyle çıkarım