Ask_hosmus yengen aşırı bencilmis 😂
Yerin dibine girdiğiniz anlar ?
Elisam2022 ayyy çok fena 😂
Ask_hosmus kız ben yabancıları bile tutuyorum merdivende iken dusmesinler diye. Hatta bu ara karda yürürken önümde bir çocuk var dedim bu kesin kayıp düşecek arkasından ayrilmimda tutarım. Çocuk düştü bende tuttum. Bana dedi kafam gidiyordu az daha iyi ki tuttun 😂😂😂😂
Copper ahahahahaha
veraeyl azgsaaahahha
Sacmalamaenginn Kayınvalidem eşimin halası ve teyzesi oturuyorlardı bende çay koydum oturdum gaz geldi kendimi eğip büğüyorum ses çıkmasın diye ama nafile bi ses çıktı ki anlatamam çok utanmıştım yerin dibine girdim resmen 🤣🤣
İkinciside geçen bi taziyeye gittim ortam çok kalabalık neyse benden yaşça büyük bi kadınla sohbet ediyoruz yeni gelinini anlatıyor şöyle böyle diye bende dalgınlıkla Allah bağışlasın dedim ay nasıl utandım anlatamam 😂
Çok oldu ama üçüncüde var 😅 Hamileyken kontrole gitmiştim doktor erkekti muayene bittikten sonra doktor beni kaldırmak için elini uzattı bende o kadar beklemiyorum ki (devlet hastanesi olduğu için) şaşkınlıkla adamın elini sıktım merhaba dedim adamı bi gülme tuttu her aklıma geldiğinde utanırım 😂🤭
Sacmalamaenginn eşime whatsaptan terbiyesiz bir mesaj atmıştım sonra görüntülü ses kaydı attım eşime komik video kendimi çektim anneme gösteriyordum arkada da eşim yazdığım mesaj gözüküyor yerin dibine girdim kaçtım yanından 🤣🤣 sonra sordum anneme gördün mü diye yok bişey görmedim dedi ama 😂
Ask_hosmus hahahahahah
delihatunum ya buna benzer ben de yaşadım 😅 Eşim şehir dışında olduğu için ona seksi foto felan çekip atıyorum arada. Bir gün sabah kalkinca foto cekip attim günaydın diye ,ama baya açık gögüsler felan. Sonra kız kardeşime kahvaltıya gittim. O kahvalti masasinda oğluma telefonu verip bizim fotografımızı çek dedim. Bu arada masa kalabalik tabi, annem kuzenler felan. Masanin en ucunda kardeşim vardı, telefonu aldı oğlumun çektiği fotograflara bakmak için. O sırada eşimden msj geldi, baya terbiyesiz ayıp birşeyler yazmış, kardesimde gördü güldü atti telefonu bana 🤣 çok utandım ama kardeş sonuçta fazla da şey yapmadım 😅 annem ya da başkası görse daha çok utanırdım.
Sedaa hahahah rezillik 🤣
etoile ama o an ne kadar güldük yaa bütün mağaza bize bakıyordu acaba ne oldu da bunlar niye bu kadar gülüyor dedi 😂😂
Sacmalamaenginn of kaynanamla tanıdık bir yere girdik akrabayiz dükkan sahibiyle çalışanlarda çocukluğumdan beri bilirim . Neyse kaynanam arkada ben önde fors ata ata beni taniyacaklar hosgeldiniz beş gittiniz diye konuşacaklar sandım çalışanlar gülerek bakıyorum adama . Adam demesin mi ne gülüyorsun mal mal hayırdır diye ama sesli sessiz hem ben hem kaynanam duyduk adam daha sonra akrabama el sallayınca hatırladı da buyur etti bizi. Yani mal adam yani gülüyorum da ağzına mı s.ctim tavrın kime y.rrk kafasi
letusya ahajdjdjsd😂😂😂😂😂
delihatunum Ne yazmıştın kizz bi tek ben merak etmiş olamam dimi 😂
Sedaa Ne yazmıştı bunu da merak ettim bak 😂
Elisam2022 hahah tek sensin bence 😂 taş…klarını yalarım yazdım hahaha ama hiç yapmadım
Elisam2022 cok ayıp canım, o kadar açık açık yazaman burada😂 ama gögüslere olan övgü diyelim kısaca 😅😅
Yeni evliydim, bizde kadin erkek herkes birbirini öper sarılır. Eşimin ailesi öyle degil ama 😄 Bir gün esimin akrabalari kalabalik aile bize gelmişti ve ben zorla dayısını öpmeye çalışıyordum adam çekildikçe ben gidiyordum meğer abdestliymis 😄😂😂😂😂
delihatunum Uuu erkekleri uçuran bir hamle shsjd
Elisam2022 pek uçmadı ama 😂