Cicekliperde gün içinde takip yaptılarmı zaten bugunu atlatsa yarindan sonra toparlar insallah ateslenmeden

Cicekliperde eğer kusmalar devam ederse doktora götür canım, sağlık ocağındaki doktorlar ilaç yazıp yolluyor sadece, ama hastaneye gidip acilden giriş yaparsan hemen bakarlar, belki serum felan takarlar. Gerçekten salgın var ya, biz de cocuklarla yakalandık, grip, öksürük, sırt ağrısı ve oğlumda ateş vardı sadece. İyileştik şükür. İnşallah tekrar yakalanmayız salgına.

Cicekliperde direkt acile götürürsün canm devam ederse, ben sağlık ocağına rutin takip için çağırdıklarında götürüyorum hastalandığında hiç götürmedim, kusması devam ediyor mu

TombulHatun aynen ediyor götürdüm boğaz enfeksiyonu hafif dedi. Bu kadar kusması normal mi dedim. Çok ortada konuştu salgın var dedi. Buranın acili de beter. Olmazsa özele götürürüm

Sedaa inşallah kuzum. Aynen ilaç verdi gönderdi de . Buranın acili çok kötü

Cicekliperde geçmiş olsun kuzum istersen bi doktora götür , zencefil yer mi bilmiyorum ama mide bulantısına bire bir balla karıştırıp verebilirsin , benimkiler de hasta kaç gündür 🤧

Cicekliperde kusma ve ishal salgını var benim oğlumda öyle dün onu banyo ettirdikten sonra sabahın 6 sında eşim üstünü giydirirken kustu boğulacak gibi oldu bi anda geçmiş olsun bu arada

Cicekliperde okulda da çoğu hasta veliler çağrılıp çocuklar teslim ediliyor evde dinlensin bu halde gelmesin diye baya salgın arttı durum hep aynı kusma ates. İnsallah toparlanır seninkide

Cicekliperde çok geçmiş olsun canım. Benim kızımda öğürme yokta burun akıntısı kusma var aşırı huysuz. Takipteyim bende 😔

TombulHatun bende öyle diyorum hep , biz gene neremizin ağrıdığını biliyoruz neyin nereye iyi geleceğini biliyoruz ama onlar nerelerinin ağrıdıklarını da bilmiyor kuzularım amin inşallah canım