Hamilşlerrr 🌺👸🏻👼🏻🤰🏻
Ask_hosmus Tabikidee çok havalii , yaniii millet gıbteylee bakacaklar 😂
Eskobar yeni evli ve bebeksiz ben mi doğurayım herkes sırasını bilsin sgskdid Allahim ben doğurdum sira onlarda 😂😂😂
Eskobar hep hamile çünkü kanka dlgxlsgx
Avakadobuu yaptım kız yok sütüm de var dekhjd hamile olsam kesilirdi😂😂
Rouge Allah söyletiyork kankiii😁😁❤️😘
Ask_hosmus vay zilli vayy kız senin bu kaza bebek oğlanın duası üzerine gelmiş 😂😂💖 ay inşallah kızdır kız hissediyorum gzskbdhd kendimi zorluyorum da denebilir🤣 kanka ya hamilelik zor valla seni tebrik ediyorum🥹🥹😶🌫️
Ask_hosmus Demekki hepbunlar senin oglanın başının altından çıkmış😁Öyle bi ponçiğin duası kabul olmazmı hiç😚Ama bunuda doğurduktan sonra oğlunu iyi tembihle birdaha duasında ağzına bebek kelimesini almasın😂😂
HurremSultan senin adına sevindim bebeğin küçüktü ya
Bsrkaya hahahaha valla bende merak etmiyorum degil ama istemiyorum ben bakımı falan bırakmam ya büyük ihtimal annem ve teyzelerim gibi olurum bırakırsam depresyona girerim beni burda da göremezsiniz dkdkd o yüzden bırakmam ama nasıl bir anne olucam acaba rahat mı pimpirikli mi vs merak ediyorum ve ne tepki vereceğimi
HurremSultan ssuuussss atıcam kendimi ya🥲
Yasak_elma dedim etme bidaha öyle dua oda diyo edicem banane bir sürü bebeğimiz olsun diyo bana 😂😂
Bsrkaya ne demezsin 😂😂 neyse bu da doğsun yeter yoruldum 😂 eşim de söz verdi estetik için zaten doğrayım 1,2 yaşına gelsin hemen dediğim estetikleri yaptırıcam 😂😂
HurremSultan ah bide bana sor YouTube giriyorum yemek asmr bakıyorum da canım bişey çeksin de giyim diye😂 hiç iştahım yok kilom hala aynı yani 😂
Rouge O yüzden işte sen doğurasiya kadar buradayimm 🤭😂 veeee bütün duygularını buraya yazmanı bekliyorum 🥹 hamilelik dışardan göründüğüyle içeriden yaşandığı gibimiymis, ya da sen de ne gibi aksaklıklar yarattı, depresyona soktu mu yoksa daha da anaç mi yaptı gibi gibii bu liste uzar giderrr 😂 ama bana da pimpirikli olursun gibi geliyorr 🫠 en çok şeyi merak ediyorum, catlaklarin oluşacak mi ve tepkin ne olacakkk 😅
Ask_hosmus Yaptır kizz tabiii adama o kadar çocuk verdin kolay mı her yerini yaptır 😅
Rouge atma atma takılıyorumv ben Allah isteyene ve bakabilecek olana nasip etsin inşallah ❤️