• Muhabbet
  • Hamilşlerrr 🌺👸🏻👼🏻🤰🏻

Eskobar yeni evli ve bebeksiz ben mi doğurayım herkes sırasını bilsin sgskdid Allahim ben doğurdum sira onlarda 😂😂😂

Ask_hosmus vay zilli vayy kız senin bu kaza bebek oğlanın duası üzerine gelmiş 😂😂💖 ay inşallah kızdır kız hissediyorum gzskbdhd kendimi zorluyorum da denebilir🤣 kanka ya hamilelik zor valla seni tebrik ediyorum🥹🥹😶‍🌫️

Ask_hosmus Demekki hepbunlar senin oglanın başının altından çıkmış😁Öyle bi ponçiğin duası kabul olmazmı hiç😚Ama bunuda doğurduktan sonra oğlunu iyi tembihle birdaha duasında ağzına bebek kelimesini almasın😂😂

Bsrkaya hahahaha valla bende merak etmiyorum degil ama istemiyorum ben bakımı falan bırakmam ya büyük ihtimal annem ve teyzelerim gibi olurum bırakırsam depresyona girerim beni burda da göremezsiniz dkdkd o yüzden bırakmam ama nasıl bir anne olucam acaba rahat mı pimpirikli mi vs merak ediyorum ve ne tepki vereceğimi

Bsrkaya ne demezsin 😂😂 neyse bu da doğsun yeter yoruldum 😂 eşim de söz verdi estetik için zaten doğrayım 1,2 yaşına gelsin hemen dediğim estetikleri yaptırıcam 😂😂

HurremSultan ah bide bana sor YouTube giriyorum yemek asmr bakıyorum da canım bişey çeksin de giyim diye😂 hiç iştahım yok kilom hala aynı yani 😂

Bsrkaya bende 26 haftalık hamileyim kız bebiş bekliyorum inşallah hayırla sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz de 🥰

Rouge O yüzden işte sen doğurasiya kadar buradayimm 🤭😂 veeee bütün duygularını buraya yazmanı bekliyorum 🥹 hamilelik dışardan göründüğüyle içeriden yaşandığı gibimiymis, ya da sen de ne gibi aksaklıklar yarattı, depresyona soktu mu yoksa daha da anaç mi yaptı gibi gibii bu liste uzar giderrr 😂 ama bana da pimpirikli olursun gibi geliyorr 🫠 en çok şeyi merak ediyorum, catlaklarin oluşacak mi ve tepkin ne olacakkk 😅

Rouge atma atma takılıyorumv ben Allah isteyene ve bakabilecek olana nasip etsin inşallah ❤️