• Muhabbet
  • Instagram kaydedilenler kısmı

Rouge kadınlardan başka bişey yok ki bana hiç tuhaf gelmiyor yanlışlıkla kadın kaydetmesi

Eskobar Sonuç diyor ki yanlışlıkla gelmiştir göreceğini bile bile niye ekliyim diyo tekrar

Yansngeceler çok şükür bugüne kadar yanlışlıkla bir tane video kaydedilene eklemedim. Elim deydi kolum çarptı muhabbeti değilki yanlışlıkla beğendim dese tamam da kaydetmiş. Hususi olarak kaydet tarafını açması ve seçmesi lazım. @Bsrkaya nın da dediği gibi vallahi çarpılacak senin kocan 😂😂 bazı insan modeli hiç çekinmeden çok büyük şeyler için çocuğu üzerine bile yemin edebiliyo o durumdan kurtulmak için

Yansngeceler kocan sürekli o tip içeriklere bakıyo demekki hep çıplak kadınlar var anasayfada ya da keşfette. Benim arama yerimde sürekli kıyafet hayvanlar ve çiçekler var reklamlarda bebek kıyafetleri çıkıyo sürekli bende niye çıplak adam yokk. Arattığı izlediği şeylerle alakalı. İçeriklerin sadece bu tip gönderlerin olması bile başlı başına sorun. 7 24 bu tip şeylere bakıyo demekki instagramda. Eşinize inanmak istiyosunuz bu normal ama inanmamanız sizin yararınıza hep saf salak yerine koyar devam eder

Ablacım eğer hesabı önceden falan açıksa mümkün. Nasıl mümkün diyeceksin bu yabancılar falan beğeni yorum kaydetme hilesi yapıyorlar (nerden biliyorsun diye sormayın bi ara yapıyordum jajsjsj) ve hesabı açıksa beğenmiş ya da kaydetmiş oluyor. Ama kesinlikle kendisi yapmıyor. Fake hesabımı yapıyordum ordan biliyorum. Ben bi ara kendi hesabımı birini denemek için herkese açık yaptım. 1 haftada inanılmaz bir sürü abuk sabuk şey beğenmişim sözde ama beğenmedim. Kaydetmeyi hiç yaşamadım ama mümkün olabilir yani

nrcn01 benim hesabım da açık herkese isteğim dışı beğeni olmadı ara ara kontrol ettiğim için biliyorum kaydetme de asla size nasıl denk geldi öyle

buzdankalpler abooo bi görseniz eskort gay manzara araba fotosu ne ararsanız vardı. Kaydetme hiç olmadı ama beğeniyi çok yaşadım

Yansngeceler ama soylede birsey var hadi yanlislikla diyelim demekki bakiyorki onune cikiyorki surekli baktiklari arasinda yanlislikla kaydetme olasiligida var

nrcn01 onlar bende sadece hikayelerime beğeni atıyordu ben de hemen engelliyordum benim beğenilerimde hiç çıkmadı dün yine baktım yoktu