Medusa bilmiyorum ya Allah kahretsin onu
Instagram kaydedilenler kısmı
Yansngeceler ben bu affedersiniz ama karaktersizce davranan erkeklerin amacı ne anlamıyorum ya
Yansngeceler İsterseniz belli etmeden takip edin bir süre, anlarsınız daha iyi
kocaminaskosuyum İnan ki bnde
Medusa hergün ediyorum bazen var 1 yada 2 tane bazen de hiç yok
Yansngeceler yani aklı olan senin baktığını bile bile neden kaydetsin ki bakar geçer bakacak olan zaten yanlışlıkla kaydetti belki bir kaç tanesini ama bence asıl sorun kaydetmesi değil de bunlara bakıyor olması yanlışla yada bilerek kaydetmesi değil
Yansngeceler sence mümkünmü🙄
Yansngeceler evet kendinizin kaydetmesi lazım. Ben sürekli yemek tarifleri kaydediyorum.
Yansngeceler Gerçekten öyle ne yazık ki
TombulHatun evet kaç kere kavga oldu boşanmanın eşiğine geldik ama yine de vazgeçmiyor Instagramdan
Eskobar değil ya bilmiyorum işte
nursenapoyrazada yani 1 tane de olsa o mu kaydetmiştir diyorsun
Bsrkaya Allah’ın belası ya
Yansngeceler ay yok cidden inanma kanma da instagramını ondan baska kullanan birisi yoksa kanitida yoksa baska bi sebebi olamaz kendisi kaydediyodur
Yansngeceler kendi kendine kaydetmez bende surekli yemek videosu kaydediuorum sonra bakinca kolaylik oluyor bulmasi 😊bence bi arastir ya da takip de kal
Yansngeceler eşin bu kadar mal mı yani şifresi var sende ve öyle seyler mi kaydedıyo. gorucegını dusunemediiği gibi sen gördukten sonra birdaha kaydetmemesi gerektigi bilemicek kadar cahil. üzgünüm dost acı söyler