Pozisyon 🔥
yareenn tatlım annemizden ne gorcez ki bnaa sorarsan vallahi ben hiçbir şey görmedim iş aş cilve erkeklere nasıl davranmalı hepsini sonradan çözdüm öğrendim tecrübe ederek öğrenmek zor oldu ama olsun sonuçta maşallah Sübhanallah yani nazar değmesin şuan gayet iyiyiz aştık çoğu şeyi birazda erkekleri tanımıyoruz problem bundan kaynaklarıyo onları kendimiz gibi sanıyoruz hâlbuki onlar çok ya ne biliyim erkekler çok zor gamsız ve acı deneyimler yaşatıyorlar evlilik yüzde doksan onlardan dolayı zor işte ama şans 😇 çenem düştü yine ya kaldırın 🤣
yareenn evet hep seks konularında değil tabikiii mesela yorgunsun böyle tokanı çözüp saçlarını savurup biraz oturmak istedin bunu şikayet ederek yapmak var bide böyle hafif serzenişle böyle daha tatlı ve çocuksu bı ses tonuyla söylemek var yani cilve böyle bişey mesela daima bakımına süsüne düşkün olmakta bı cilvedir o da seni çekici kılar ama dikkat etmen gereken bişey var yapmak için yapmıcaksın yaşayacaksın misal ben eşimin iş yerindeki bı bayanda bunu sezdim ay bı kıskandım kadını ay kocamdan kıskandım elbette ama varya kadınlığı cilvesi süsü benden 15 yaş büyük olmasına rağmen genç ve çok çekici görünmesi ay delirdim kız vallahi bak sonradan kendime çok accayip çeki düzen verdim dışarda bunun gibi çok örnek var o yüzden kendimize bakmak güzel hoş olmak cilveli olmak çok çok gerekli bişey ya şimdi aman onlar için mi yaşıyoruz beni aldatcaksa zaten yapar içinde varsa demeyin gerçekten bizim tavrımızda çok değerli yapan yapar ben işin orasında değilim ama biz bence eşinizin özelliklede bu konularda bitanesi olmalıyız hani çok kaptırıp kendini kaybet demiyorum kendin ol her zaman ama bakım cilve özgüven asssiri önemli konular bende okudum Esra ezmeci faydası oldu..🥰
HurremSultan benimki de uyumuyor. Zaten asla kolay uyutamam hep zor uyuyor bi de onu uyutup birşeyler yapma niyetim varsa hiiiç inadına uyumuyor
yareenn evet hayatım ya evliyiz kocamız var dışarda neler var uyanık olmak lazım öyle diyen kadınlar birazda umudunu kesmiş kendini salmış bence eşinin bunu hak etmediğini de düşünüyo olabilir ama nolursa olsun kendimiz için yapmalıyız onlardan daha çok kendi iyiligimiz için yani çok mu iyi olcak dışardaki bziden güzel olunca ben öyle diyorum kendine bakan her anlamd bakıyor ruhende fizikende hani sadece süs değil mesela kendine zaman ayır kendini sev geliştir bunları psikologlarda söylüyor zaten kimse için değil biricik ve çok değerli kendin için..💐
Deleted17 bu benimkiler he gxsjdhjdx dün oğlum 2 buçukta uyudu
Sevde_20 kesinliklleee ❤️❤️❤️ bir de mesela parayla ilgili mesleğim var ama şu an çalışmıyorum eşim bir şey alırken bana yakıştığını görünce üzerimde güzel olduğunu görünce daha çok almak istiyor (normalde pek öyle her şeyi almak istemez ) bu konuyla da ilgili daha çok almasını etmesini istiyorum ama 😅😅
delihatunum neyle korunuyosun
Deleted18 aaa ben 🤭😅
Askkadini hahaha çok iyisin ya
leyla6161 geri çekilme 😅
delihatunum büyük cesaret😁burda herkes hergün yapiyo mübarek ama geri cekilme yapma derim
delihatunum El ile mastürbasyon yapınca bu fışkırma olayı olmuyo ama titreşimli vibratörle mi oluyo yani ikiside mastürbasyon aslındaa
minikbiri fışkırma olayı çişiniz geldiyse tutamıyor aşamasında masturbasyon yağınca oluyor
leyla6161 2 sene olacak çok şükür bişey olmadı inşallahta olmaz 😂