evrem2prensli bende aldım arkadaşımın tavsiyesiyle onda baya işe yaramıştı ben düzenli kullanmadım düzenli kullanmaya başladım bakalım etki edecek mi 🫠

evrem2prensli tayt iyi holta sık idrada cıkıyorsanız zor oluyor her seferinde indir kaldır 😁 baya yapışıyor cogu burda forx5 kahvesi onermiş bende nerdeyse 1 aydır aserola cayı kullanıyorum 5 kg verdim acaip iştah kesiyor bukadarını bende beklememiştim sizede tavsiye ederim trendyolda satılıyor

evrem2prensli diyetisyene gittiğim süreçte kontrollere gidiyordum sürekli ve bir hafta kullandım o taytı çok güzel sıkılaştırıyor ve iştah kesiyor çünkü migdene baskı yapıyor bir ablam daha aldı oda çok memnun kaldı tabi bende miğde yanması yapıyor biraz baskıdan kaynaklı ama gerçekten giydiğim hafta gittiğim kontrolde baya fark vardı :)

bitterdelisi24 ay ben insüşin direnci için ilaç kullanmaya başladm ya ondan sanırım asla tatlı vs istemiyor canm ya günlük 1 kare bitter hakkım var onu bile yiyemiyorm ben birini dövsem rahatlicam sanırım kocamla güreşmem gerekiyor 😂😂😂😂😂

TombulHatun hadi ya iyi bak tatlı krizinden kurtldun desene iyi tarafından bakalım :))
    hahahah kocanın gunahı neydi garibim :)))

bitterdelisi24 ya bizim rutinimiz aslında güreşmek her haftasonu bildiğin güreşiriz yatakta o beni kilitler ben onu ısırırım adam 40 ımın çıkıp dikişlerimin iyikeşmesini cinsellik için değil güreşmek için istiyordu resmen 😂 Dün akşam bi güreşelim dedik bir çizmişim kolunu kabardı mızıkçılık yaptı sonra oynamadı ama nasıl iyi geldi anlatamam modum yükseldi 😂😂😂

evrem2prensli valla denemedim ama Şundan eminimBu tarz taytları uzun sğre kullandıkça karın göbek basen Sıkılaşıyor ve inceliyor nasıl ki 90 lar da düşük bel modaydı insanların yan simitleri fışkırırdı şimdide aksine yğksek bel moda hatta tayt moda ve vüdunu şekillendiriyor bence Bişey bekleme ama normal tayt gibi giy mesela Ev işi yaprken veya yürüyüş yaparken zaten o hem sıkılaştırır hem terletir inceltir sen

Nurtrhnx1 ahahahah memelerimle meşhur olmam çok komik değil mi 😂😂 ama bunu yapıyorum çatt ediyo vuruyorum diyorum ikisinin arasına alırsam nefessiz bırakırım seni 😂 kafamı yaracaksın diye kaçıyor 😂