demhere Bir süre gozlemle bakalim sosyal medya telefon vs hareketlerini. Emin olmadan yargılama kesinlikle
Eşimden süpheleniyorum.
demhere tabiki yada gelip sana söyleyebilirdi ne olursa olsun aynı kandan olanlar bile ihanet ediyor ki kalmış arkadaş eşinin yaptığı ayrı arkadaşının yaptığı ayrı yanlış 😑 evine de almanı tavsiye etmem umarım numaraları birbirlerin de yoktur bu erkeklerden ayır böyle kadınlardan ayrı nefret ediyorum
demhere ve şunuda söylücem eşin erkek arkadaşını getirse sen aynısını yapsan belki sonu şiddete bile gidecek ama kendileri yapınca neden rahat oluyolar yaaaaa sen benim eşim olarak hangi hakla bensiz gidip onunla oturup kahve içebilirsin kanında şerefsizlik varsaaaa defol git ama yoksa yapamazsın aaayyyyy bu kocalardan erkeklerden bıkkınlık geldi cidden bu erkolar kapatılsın
HurremSultan çok fazla güvenmemek gerekiyormuş kim olursa olsun işte onu öğrendim :) dediğim gibi net birsey olmasa bile bunu hissetmek bile yetti bana bir daha tövbeler olsun kimseyi eve de almam karsımdakine de yanımdakine de güvenmem
Elisam2022 öyle yapacağım artık ne diyebilirim ki
demhere güven önemli ben eşime güveniyorum. Arkadaşın da gelebilir güveniyorsan ama sinir korumak çok önemli. Evinde agirlayabilirsin ama eşin evdeyken değil. Duşa giriyorsun onlar baş başa kalıyor. Tabiki sohbet edecekler. O yüzden sen güven zedeyelecek ortam yaratma derim. Kadınların hisleri çok kuvvetlidir. Hissettiysen gerçektir. Bundan sonra ona göre davran derim aşkım
demhere canım buna benzer şeyler yaşadım sana sadece şunu dicem eğer bir kadın birşey hissediyorsa kesinlikle ama kesinlikle doğrudur net yani bencede diğer arkaşlara katılıyorum eşin evdeyken bidaha hiçbir arkadaşını eve sokma derim
demhere esinize hic sormadnzmi, Ben varken neden yanimiza glmiyosunda bn yokken x yanina geliyosun diye, benimde ykin arkdsim var, yeri geliyo bn yokk de teke tek sohbet ederler, Ben varknde gelir, Ama siz yokkn ne konusuyo lar, yada siz yanlrina gidince konusmsini kesiyolarmi, yoksa devmmi ediyolar
HurremSultan kesinlikle öyle yapıcam zaten artık ben cok fazla güvenip taviz verdim. Aslında bu konu daha önce de geçtiği için aramızda daha dikkatli olur sanmıştım ama masallah onlar sabah sıcak kahvelerini içtiler bende saflığım salaklığım ve iyi niyetimin üstüne soğuk bi su içeyim 🥲😂
Zeynooo03 ders oldu bana kendimi bu duruma sokmaktansa bir daha asla ama asla kimseyi almam eve o varken. Ki konustugumuzda da söyledim artık işten cıkınca bana haber vereceksin evde misafir varsa ben ona göre insanları yolladıktan sonra gelceksin diye. Düştüğüm duruma inanamıyorum ya yazık valla bunca yılın üstüne