demhere ayyy 🙄🙄 insanlara inancımı kaybeden ben bu tavırlara inanmıyorum böyle düşündüğün için seni suçlicak şimdi yaa sen nasıl böyle düşünürsün bana hiçmi güvenmiyorsun bak illa bişey vardır demiyorum ama bana inandırıcı gelmiyoö

Sahra5 inan ne düsündüğü umrumda bile değil tamamen suçsuz bile olsa bana bunu hissettirdiği için suçlu benim gözümde ben eşimden böyle bi konuda süphelendiysem bunu benim içime düsürdüyse zaten olay bitmiştir ne diyim artık bilmiyorum sabahtan beri kafam çorba oldu

HurremSultan çok fazla güvenmemek gerekiyormuş kim olursa olsun işte onu öğrendim :) dediğim gibi net birsey olmasa bile bunu hissetmek bile yetti bana bir daha tövbeler olsun kimseyi eve de almam karsımdakine de yanımdakine de güvenmem

demhere güven önemli ben eşime güveniyorum. Arkadaşın da gelebilir güveniyorsan ama sinir korumak çok önemli. Evinde agirlayabilirsin ama eşin evdeyken değil. Duşa giriyorsun onlar baş başa kalıyor. Tabiki sohbet edecekler. O yüzden sen güven zedeyelecek ortam yaratma derim. Kadınların hisleri çok kuvvetlidir. Hissettiysen gerçektir. Bundan sonra ona göre davran derim aşkım

demhere sen sadece o arkadaşını artık uzak tut yeter bence hem yapacağı varsa her türlü yapaco

demhere canım buna benzer şeyler yaşadım sana sadece şunu dicem eğer bir kadın birşey hissediyorsa kesinlikle ama kesinlikle doğrudur net yani bencede diğer arkaşlara katılıyorum eşin evdeyken bidaha hiçbir arkadaşını eve sokma derim

demhere esinize hic sormadnzmi, Ben varken neden yanimiza glmiyosunda bn yokken x yanina geliyosun diye, benimde ykin arkdsim var, yeri geliyo bn yokk de teke tek sohbet ederler, Ben varknde gelir, Ama siz yokkn ne konusuyo lar, yada siz yanlrina gidince konusmsini kesiyolarmi, yoksa devmmi ediyolar

HurremSultan kesinlikle öyle yapıcam zaten artık ben cok fazla güvenip taviz verdim. Aslında bu konu daha önce de geçtiği için aramızda daha dikkatli olur sanmıştım ama masallah onlar sabah sıcak kahvelerini içtiler bende saflığım salaklığım ve iyi niyetimin üstüne soğuk bi su içeyim 🥲😂

yokolmaz bu aksam konustuk sen gittin diye özeliikle onun yanına gitmedim denk gelmiştir ve konusmadık bile doğru düzgün ben sigara içerken telefonla ilgilendim diyor

Zeynooo03 ders oldu bana kendimi bu duruma sokmaktansa bir daha asla ama asla kimseyi almam eve o varken. Ki konustugumuzda da söyledim artık işten cıkınca bana haber vereceksin evde misafir varsa ben ona göre insanları yolladıktan sonra gelceksin diye. Düştüğüm duruma inanamıyorum ya yazık valla bunca yılın üstüne

Sahra5 öyle tabiki içinde varsa ben ne yaparsam yapayım o bir yolunu bulup yapar

Evli adamında kadınında bekar arkadaşı olmamalı insanlar çok pislik maalesef güven olmuyor baldızıyla kaynıyla kırıştıran var arkadaş çokta tuhaf değil evli kocasıyla gelip kalmadığı sürece eşimle hiçkimseyi evde yatılı kalmaya izin vermeyiz teklif etmeyiz daha doğrusu

sblcannn hastaneye gideceklerdi annesini de kendi annem gibi sevdiğim için kabul ettim zaten normalde adetim değildir keyfi bir sekilde kimseyi yatıya kabul etmek. Yasanacağı varmıs benım görmem gerekiyormus bunları vardır allahın bir bildiği

demhere herşeyi ozetlemissin aslında burada. Normalde burda çok takilmiyorum ama görünce yazmak istedim. Önce eşinin kendine çeki düzen vermesi gerekir. Bende buna yakın birşey yaşadım ve eşime sadece böyle birşey hissettigimi söyledim ama bizde tam tersi kadından eşime ilgi var gibiydi o günden sonra eşim kadını ne zaman bizim evde görse direk hoşgeldin ABLA diyip arka odaya geçerdi. Mutfaktan birşey alacaksa gelir beni öper sarılır ne alacaksa alır giderdi. En son kadın öyle sinir oldu ki wpden falan engellemiş eşimi de beni de.. kısaca eşin tutumu herşeye yön veriyor. Rahatsızlığını dile getirdikten sonra sen çözüm arama bırak eşin çeki düzen versin. Dışarda buluşma vs bunları sen düşünme eşin mesafeli durmayı öğrensin.