blackhoney kizzz 3 tane çocuk zor oluyor muu 😂 bende onu sorayım benim şimdi ikinci gelecek yaa tecrube olsun bana daa 🤭 o kadar rahata ermişsin buyutmussun etmişsin çocukları sonuncuyu niye yaptın 😂 süpriz mi oldu yoksa tam gezecen tozacan hopppp bir bebek daha 🤭 bu palmolivenin duş jeli kokusu iyii ama hiç bir duş jeli çok kalici olmuyor zaten. Ama yine de palmolivenin bı tık daha kaliciligi var. Bogurtlenli olduğu için iyi kokuyor. 🌸

Moomy Rica ederim canımm 🌸 aynen bizim süreç çok iyi gecti, benim kız hazırmış meğerse inşallah darısı sana diyorum ve bez asla takma.🌸 daha erken ogrenir. Şimdiden bol bol sabırlar diliyorum cok zor tuvalet eğitimi 🧡

Bsrkaya ya çocuk resmen mutsuzdu 3 gündür dedim hazır değil herhalde birde istemiyorm deyip atınca iyice soğuturum diye korktm süreç benim için zorlu olmaz gündüz kayınvalidemde olduğu için kadın 3 gündür elinde çamaşır yıkıyor 😊 1 2 hafta daha bekleyeceğim o arada ara ara deneyeceğim wc oturtmayı karnı taş gibi çişi var acıyo karnım diye ağlıyor ama inatla yapmıyor bakalım başarırırz inşallah benimki 2.5 yaşında

TombulHatun yapar yapar şuan korkuyor birde ne kadar çok geç ogretirsek o kadar beze bağımlı oluyorlar daha çok inada bindiriyorlar öğrenmemek konusunda ama 2 hafta içinde alışır oda

Bsrkaya zor canım ya zor olmaz mı hiç. Ben ortanca da spiral olmasına rağmen hamile kaldım. Ondan sonra planda yine yoktu çocuk. Ben istemiyordum. Sonra bebişe de geri çekilmeyle hamile kaldım. Baktım bu işin sonu yok bağlattım gitti. Ama hepsi iyi ki olmuşlar iyi ki varlar. Birinden biri olmasaydı eksik olurdum gibi sanki 🥹 benim büyükle ortancanın arasında nerdeyse 3 yaş var. Yaşlar yakın olduğu için onlar birbirleriyle güzel anlaşıyorlar. O yönden çok bi zorluk çekmiyorum şükür. İkinci geliyor diye korkma sende. Yaş aralıkları nasıl bilmiyorum ama yine de daha kolay oluyo. Bide daha tecrübelisin artık. Bide biraz büyüdüğü zaman daha iyi olcak herşey. Ne demişler. Tek çocuk anneyi , iki çocuk birbirini yermiş 😂

Bsrkaya duş yagı bildigin duş jeli gibi yani su döküyorsun durulanıyorsun seni kurutmadan temizliyor arındırıyor jelin yag versiyonu hatta bazıları hafif köpürüyor duş yagıysa yıkamalısın dustan sonra kullanma ama normal yag diyorsan olur

Etipetito yok ya yarım saat bile kalmaz koku diye jele mi denir jel temizlenme görevi görür o kadar.. koku ve bakım istiyorsan olay dustan sonra baslıyor benim koku rutinim var 😂eger dusta bakım deniliyorsa o peeling ve dusta kullanılan nemlendiriciler yaglardır bunlar bakım hem güzel kokuyu da kalıcı hale getiriyorlar haps ediyorlar yoksa dus jeli ne bakım ne koku

Bsrkaya aa bunun ambalajı niye böyle rengi cok güzel de benim dus köpüklerim hep baslıgı farklı köpük olarak cıkıyor bastıgın an bu da öyle mi 🤩

Bsrkaya aayyy eveeeett bunlara bende bayılıyorummmmmm yarın atıcam memnun kaldıklarımı 😍

Rouge duş yagını kullanmıyorum Dalin yağ ya da bebek yağı onu kullanıyorum duştan sonra

Rouge yok kız bu öyle değil ama doveler öyle galiba

Bsrkaya duş jeli olarak bunlar benim bebeklerim🤩🥰

Bunlar da limitli ama ardleyi biliyorsan stokladıgımı da bilirsin 🤩😂⬇️

Bak bu yıllardır benimle bildigin sade nivea kokusu ama yumusacık ve asla kurutmuyor 😍⬇️

Buna zaten diyicek bisey yok😍

Bsrkaya duş köpügü olarak sadece bunları atıcam cünkü en cok kullandıklarım😍🫧🫧

Bsrkaya geldik en sevdigim duş ürünü duş yaglarına 🤩🛁🫧🫧

Nivealar fiyat performans olarak cok iyiler⬇️

Bu bioderma varya bioderma öyle bir nem ki sadece kurutmamak degil cıkınca krem de sürme yani 💧⬇️

Bu markadan zaten şişe şişe bitiriyorum hem koku hem doku baska da bisey demiyorum😍⬇️