Ee daha daha Nasılsınız 😅
HurremSultan çok teşekkür edirm🥹ateşi asla indmiyo çıldırcam
Bsrkaya ya çocuk resmen mutsuzdu 3 gündür dedim hazır değil herhalde birde istemiyorm deyip atınca iyice soğuturum diye korktm süreç benim için zorlu olmaz gündüz kayınvalidemde olduğu için kadın 3 gündür elinde çamaşır yıkıyor 😊 1 2 hafta daha bekleyeceğim o arada ara ara deneyeceğim wc oturtmayı karnı taş gibi çişi var acıyo karnım diye ağlıyor ama inatla yapmıyor bakalım başarırırz inşallah benimki 2.5 yaşında
TombulHatun yapar yapar şuan korkuyor birde ne kadar çok geç ogretirsek o kadar beze bağımlı oluyorlar daha çok inada bindiriyorlar öğrenmemek konusunda ama 2 hafta içinde alışır oda
Bsrkaya zor canım ya zor olmaz mı hiç. Ben ortanca da spiral olmasına rağmen hamile kaldım. Ondan sonra planda yine yoktu çocuk. Ben istemiyordum. Sonra bebişe de geri çekilmeyle hamile kaldım. Baktım bu işin sonu yok bağlattım gitti. Ama hepsi iyi ki olmuşlar iyi ki varlar. Birinden biri olmasaydı eksik olurdum gibi sanki 🥹 benim büyükle ortancanın arasında nerdeyse 3 yaş var. Yaşlar yakın olduğu için onlar birbirleriyle güzel anlaşıyorlar. O yönden çok bi zorluk çekmiyorum şükür. İkinci geliyor diye korkma sende. Yaş aralıkları nasıl bilmiyorum ama yine de daha kolay oluyo. Bide daha tecrübelisin artık. Bide biraz büyüdüğü zaman daha iyi olcak herşey. Ne demişler. Tek çocuk anneyi , iki çocuk birbirini yermiş 😂
Bsrkaya çok zorlanacağız ama sabır inşallah çözeriz bzi de en kısa zamands
Etipetito yok ya yarım saat bile kalmaz koku diye jele mi denir jel temizlenme görevi görür o kadar.. koku ve bakım istiyorsan olay dustan sonra baslıyor benim koku rutinim var 😂eger dusta bakım deniliyorsa o peeling ve dusta kullanılan nemlendiriciler yaglardır bunlar bakım hem güzel kokuyu da kalıcı hale getiriyorlar haps ediyorlar yoksa dus jeli ne bakım ne koku
blackhoney Aynen ya hadi inşallah bende tek kalmasın diye 2 düşündüm zaten 😂
TombulHatun İnşallah tombul’um 🫶🫠
Bsrkaya şimdi geldim paylaşıp paylsmamakta kararsız kaldıgım ürünlere bunlarsız yapamam senin postuna ve sana özel paylaşıcam😍😂
Bak bu ürün varya bu ürün benim herseyim koku moku ne ararsan kimseyle paylasamicagım bisey
aslında ben bunu kullanmıyorum ve benim sırlarımdan bişey 😂parfümü var bilirsin kesin fakat bu duş yagı versiyonu .ben kendi kokumun da yağını kullanıyorum tabiki kendi kokumu atamam .asagıdakini örnek olarak attım ⬇️🌸🪷