Kocama yüzük takarken parmağinda çok seksi oluyorsun çok beğeniyorum bir insana bu kadar mı yakışır dedikten sonra kocamın yüzükle yatmasının tatlılığı der susarım😅😅😅😅 ya kızlar benim eşim yüzüğü sıkıyor diye takmıyor bazen ya da takmayı unutuyordu işe giderken bir kaç defa çok yakışıyor sana dışarıda ki insanlara aslında karıma değer veriyorum çok seviyorum evliliğim benim için çok önemlinin mesajı bu derken(biz eşimle nişanlaninca iş yerinde ki kızlar inanmamış hani demişler ciddi değildir evlenmez vs diye konuşuyormuş tabi eşim benimle tanıştıktan sonra herkesle mesafeli olunca farkına varmışlar eşimin ciddi olduğunu 😅 eşim o kadar ışkolik oluyor ki bazen evlenmeyi vs hiç aklına getirmemiş sabah akşam çalışmaya kafa yormuş 7 yıl boyunca aynı iş yerinde ki kişiler şok olmuş duyunca bide ben işe girdiğim ilk ay eşim benimle evlenmek için ısrarla peşimden koştu nasıl görür görmez evlenir diye de düşünmüş olabilirler bilemiyorum ama tamamen benimle gönül eğlendirmek için olduğunu sanmışlar ama eşim onlara karımın bitanesiyim’ in mesajını verince çaktılar😅) yine takmaya dikkat ederdi ama yine arada bir kaytarıyordu baktım ki övünce işe yarıyor biraz daha gaza getireyim dedim baya işe yaradı 😅🤭 eşi yüzük takmayanlara belki taktik olabilir diye paylaşmak istedim😊

mca esim yuzuk takmiyo, Ama dertte etmiyorum, evden ise isten eve gelen Adam sonucta, Ama tqktik guzelmis begenmis 😂

yokolmaz benim eşimde öyle evden işe işten eve ama işi gereği muhattap olmak zorunda kalıyor kadınlarla hastanede çalışıyor diye ama evli bir erkeğin yüzük takması bence olması gereken bişey tercih meselesi biraz da evli olup yüzük takmayan kadınlarda var tabiki ben takıyorum dikkat ediyorum esiminde aynı hassasiyette olmasını istiyorum ama bazen olmuyordu her sabah hatırlatmak zorunda kalıyordum bu da artık beni deli ediyordu bir taktik bulmam lazımdı aklıma geldi işe yaradı şimdilik bakalım 😅😅😅

Ask_hosmus o ayrı zaten hele yüzük var diye evli diye asılan da duydu bu kulaklar herşey insanda bitiyor gerçekten

mca hahah güzelmiş bende seviyorum benim eşimde üzerinde siyah taşlı erkek yüzüğü takıyor alyans değil ama ben onu çok yakıştırıyorum

mca Benim eşim gazla asla bir iş yaptırmama :) ilk defa bu yaz yüzüğünü çıkarttı yüzüklerimizi değiştirmiştik su topladı onun parmağı iyileşince de takmadı daha sıcaklarda yara oluyor hava serinlesin takacağım diyor cüzdanında taşıyor , Ama takmasa da dert etmiyorum diğer elinin yüzük parmağında ismim yazıyor 😂

mca Benim eşimde hep yüzük takıyor biz nişanlıyorum kayınvalidem eşimin yanına gidiyor sabahta eşim işe geç kalıyor üstü arıyor neredesin sen diye o da apar topar çıkıyo evden. Sonrasında da beni kv aramıştı nasılsın napıyorsun diye konuşurken eşimin odasını topluyormuş aaa z yüzüğünü unutmuş ama kızım valla evden nasıl çıktı kendi de anlamadı sen onu ara nasıl yüzüğünü takmazsın diye kız demişti 😁 tabi bende kv dediğini yaptım eşimde anneme de diyecek laf bulamıyorum millet oğlunu savunur benimkisi de beni nişanlıma şikayet ediyor diye baya bozulmuştu o gün bugündür unutma yok😁

belladonna çok iyi ya😅😅 benim eşimde nişanlı iken yüzüğünü evde kaybediyor benim kv ona bir tane yüzük veriyor diğeri bulunana kadar aradan 6 7 ay geçiyor eşim odasında bilgisayar çantasının içinde buluyor sonra annesine annesinin verdiği yüzüğü geri verip kendi yüzüğünü takıyor 😅

TombulHatun bende her konuda gaz veriyorum işe yaramıyor ama bişeyi onda beğendiğimi söylesem yakıştırsam hep öyle devam eder istediğim gibi ama başka bişeyde gaza getirince isterse yapıyor istemese yapmıyor erkek milleti işte deneme yanılma yolu ile buluyom işime geleni😅 ama yüzük parmağına bende ismimi yazdırmayı düşündüm ama dövme günah diye hiç söylemiyorum çoğu zaman aklımdan geçmiştir çokta güzel duruyor ama ne bilim günaha da sevk etmek istemiyorum bakalım ,😅😅

mca Erkek milleti tuhaf gerçekten dene yanılma ile çözüyoruz :) Biz sözlü iken yaptırmıştı eşim erkek kardeşim kendine yaptırıyordu o heveslendirdi eşimi kendi kardeşim yaptırırken sözlüme de yaptırma demedim o zaman nede olsa benim adım 😂 Eşim sol değil de sağ el yüzük parmağına yaptırdı solda zaten yüzük var diye , şuan yüzüm yok dövme ile devam umarım yakında dövmeyi sildireym demez 😂😂😂

• mca bunu yanıtladı.

mca eşim bazen takar bende en son ne zaman taktığımı unuttum 😅 oda asla tak yüzüğünü diye diretmemiştir benim takmama sebebim çocukların yüzünü çizmesi kıyafet giydirirken bide zaten bol geliyo 😅

• mca bunu yanıtladı.

Birkul1 bnmde yüzüğüm bol evde takamıyorum 😅 dışarı çıkınca takıyorum

mca Canım aslında erkek gazla ve tatlı dille çalışıyor ben de biiey yaptırırken isterken hep överim anında olur isteklerim benim de eşimde sürekli yüzüğünü takar evli adamın yüzüğünü takması şart bence diye düşünüyorum

• mca bunu yanıtladı.

lnr234 her konu da tatlı dil işe yaramıyor maalesef 😅

mca disari cikarken her zaman takar yuzugunu. Ben zaten yatarken bile cikarmiyorum uzvum gibi artik😄

• mca bunu yanıtladı.
                        • mca bunu beğendi.

mca parmağıma uygun şekilde küçültürsem ne kadara mal olur acaba

• mca bunu yanıtladı.