belladonna çok iyi ya😅😅 benim eşimde nişanlı iken yüzüğünü evde kaybediyor benim kv ona bir tane yüzük veriyor diğeri bulunana kadar aradan 6 7 ay geçiyor eşim odasında bilgisayar çantasının içinde buluyor sonra annesine annesinin verdiği yüzüğü geri verip kendi yüzüğünü takıyor 😅
Kocam
TombulHatun bende her konuda gaz veriyorum işe yaramıyor ama bişeyi onda beğendiğimi söylesem yakıştırsam hep öyle devam eder istediğim gibi ama başka bişeyde gaza getirince isterse yapıyor istemese yapmıyor erkek milleti işte deneme yanılma yolu ile buluyom işime geleni😅 ama yüzük parmağına bende ismimi yazdırmayı düşündüm ama dövme günah diye hiç söylemiyorum çoğu zaman aklımdan geçmiştir çokta güzel duruyor ama ne bilim günaha da sevk etmek istemiyorum bakalım ,😅😅
mca Erkek milleti tuhaf gerçekten dene yanılma ile çözüyoruz :) Biz sözlü iken yaptırmıştı eşim erkek kardeşim kendine yaptırıyordu o heveslendirdi eşimi kendi kardeşim yaptırırken sözlüme de yaptırma demedim o zaman nede olsa benim adım 😂 Eşim sol değil de sağ el yüzük parmağına yaptırdı solda zaten yüzük var diye , şuan yüzüm yok dövme ile devam umarım yakında dövmeyi sildireym demez 😂😂😂
TombulHatun evet isminizin yazıyor olması gerçekten çok tatlı😊
mca canımız kayınvalidelerimiz 😁
Ask_hosmus Çok doğru 👏
mca benimki de takmaz işinden dolayı sattık zaten bende takmıyorum alışamadım 😆
TombulHatun Senin ki takmasa da olurrrr 😅 adamın direkk parmaginda kapı gibi ismin var daha ne olsuunnn 😅
Bsrkaya ahaha işimi garantiye aldım 😂😂😂 o işin şakası yapacak olan adam her türlü yapar Allah göstermesin
TombulHatun Amin kuzum inşallah 🙏🏻