mca eşim bazen takar bende en son ne zaman taktığımı unuttum 😅 oda asla tak yüzüğünü diye diretmemiştir benim takmama sebebim çocukların yüzünü çizmesi kıyafet giydirirken bide zaten bol geliyo 😅

• mca bunu yanıtladı.

Birkul1 bnmde yüzüğüm bol evde takamıyorum 😅 dışarı çıkınca takıyorum

mca Canım aslında erkek gazla ve tatlı dille çalışıyor ben de biiey yaptırırken isterken hep överim anında olur isteklerim benim de eşimde sürekli yüzüğünü takar evli adamın yüzüğünü takması şart bence diye düşünüyorum

• mca bunu yanıtladı.

lnr234 her konu da tatlı dil işe yaramıyor maalesef 😅

mca disari cikarken her zaman takar yuzugunu. Ben zaten yatarken bile cikarmiyorum uzvum gibi artik😄

• mca bunu yanıtladı.
        • mca bunu beğendi.

mca parmağıma uygun şekilde küçültürsem ne kadara mal olur acaba

• mca bunu yanıtladı.

mca benimki de takmaz işinden dolayı sattık zaten bende takmıyorum alışamadım 😆

Birkul1 bilmiyorum ki ama o kadar uçuk değil diye tahmin ediyorum ben değiştirmek isteğim için hiç küçültmeti düşünmedim hâlâ öyle bekliyor

Bsrkaya ahaha işimi garantiye aldım 😂😂😂 o işin şakası yapacak olan adam her türlü yapar Allah göstermesin

mca hersey yuzukle bitmiyo ki, keske yuzukle bitse Ama iste, bu devirde ki kimse artik yuzuge bakmiyo, yuzugu onada yapcqgini yapiyo, takma ya da yani