superisi_ nee 😅😅 hadi birinciye tamamda ikinci cumlen sacma ve mantıksız geldi kocami her dustan ciktiktan sonra yanina gider ellesirim gorurum sirf gordum diye dusmu alcam

superisi_ Oraldan sonra almak gerekir mi gerekmez mi emin olmadığım birşey için yorum yapmıyorum ama ne alaka kocam benim helalim birlikte giyinip soyunuyoruz gsül mü gerekiyor, Emin olmadığınız şeylerde çok da fetva vermemek gerekiyor. Siz sanırım ilişki dışında hiç eşinizle özel bir yerlerinizi görmüyorsunuz

Yildiz3zz yani oral yaparken bizde haz duyuyoruz sonuçta yapmak gerekli mi değil mi net bilgiye sahip değilim ama ben olsam riske atmam içim rahat etsin diye tazelerim abdestimi

superisi_ yok artık o zaman birbirimizi dudaktan öpüncede abdest almamız lazım, dinimizi niye bu kadar zorlaştırıyorsunuz? İnsanları dinden imandan soğutuyorsunuz bu şekilde yapmayın lütfen

Rouge o boşalıyo ben hayr sadece oral yapiyorum nemaz kiliyorum her defa qüsül alamiyorum

Yildiz3zz ama biz her ilişkide de rahatlamıyoruz ki rahatlamadıgımız ilişkide gusül alıyoruz .sonucta bir tarafın rahatlaması amacıyla yapılıyor ve bu da bir ilişki sekli alınması gerekiyor diye düşünüyor böyle biliyorum ben canım. senin rahatlamana gerek yok ki birlikte yapıyorsunuz senin yolunla eşin rahatlıyor bunu yapan da sensin sonucta

Ask_hosmus canım özel bölge mahremdir. mahrem yere dokununca görunce abdest bozulur. Dudağı niye örnek veriyorsun? Ben dudak mı dedim ? Dudak özel bölgemi? Ha haz alıp boşalırsan abdest alırsın.

TombulHatun ne kadar farklı yorumlar yapıyorsunuz yok fetva yok bilmem ne . Canım oral yapınca ıslanmıyor musun? Şevke gelmiyor musun? Bide o ıslaklığı yok sayıp gidip namaz mı kılınır? Töbe ya. Herşeyden bi habersiniz gelip bana yorum yapıyorsunuz.

superisi_ bisey sorcam sen esinin seyini görünce mesela yaninda ustunu deistirdi gidil gusul abdestimi aliyorsun 1 sene yatili kuran kursunda kaldim boyle bisey duymadim