Yildiz3zz ama biz her ilişkide de rahatlamıyoruz ki rahatlamadıgımız ilişkide gusül alıyoruz .sonucta bir tarafın rahatlaması amacıyla yapılıyor ve bu da bir ilişki sekli alınması gerekiyor diye düşünüyor böyle biliyorum ben canım. senin rahatlamana gerek yok ki birlikte yapıyorsunuz senin yolunla eşin rahatlıyor bunu yapan da sensin sonucta
Oral
Rouge çok sagolun
Ask_hosmus canım özel bölge mahremdir. mahrem yere dokununca görunce abdest bozulur. Dudağı niye örnek veriyorsun? Ben dudak mı dedim ? Dudak özel bölgemi? Ha haz alıp boşalırsan abdest alırsın.
TombulHatun ne kadar farklı yorumlar yapıyorsunuz yok fetva yok bilmem ne . Canım oral yapınca ıslanmıyor musun? Şevke gelmiyor musun? Bide o ıslaklığı yok sayıp gidip namaz mı kılınır? Töbe ya. Herşeyden bi habersiniz gelip bana yorum yapıyorsunuz.
Ask_hosmus hele şu yoruma bak beni tarikat üyesi yaptılar 😁 ay allahım 💆🏻♀️
superisi_ bisey sorcam sen esinin seyini görünce mesela yaninda ustunu deistirdi gidil gusul abdestimi aliyorsun 1 sene yatili kuran kursunda kaldim boyle bisey duymadim
superisi_ iyi oku yazdığımı otaldan mı bahsetmişim ben ne demişim otalla ilgişi yorum yapamam ama çıplak görmeyle gusül almak gerekmez. Önce okuduğunuzu anlayın
Soruyu soran arkadas oraldan bahsetmis ben ona cevap veriyorum sen atladın bebeğim
Kızlar boşuna didişmeyin. Bu kadının postları hep böyle salakça 😂😂 namaz kılıyorum diyor yazdıklarına bakın. Bizde her seferinde cevap veriyoruz 😂
superisi_ hayır tarikat üyesi yapmadım bazı insanlar o tarikattaki kurallara göre hareket ederler yada inanırlar 🤗
superisi_ ama özel bölge görmek abdest gerektirmez
Yani ben de burda duydum ilk defa eşin cinsel organını görünce abdest almak gerektiğini daha neler duyacağız 😅 hatta sadece eş değil karşı cinsler birbirini gördüğünde bile gusulün gerekli olup olmadığı şaibeli konu gerek yok diyen bir çok din adamı varken, eş için almak baya garip geldi açıkçası oral konusunda da ben olsam riske atmaz alırdım çünkü şehvet olabilir bayan için de
superisi_ bende senin yaptığın yorumu yanlış bulduğum için sana cevap verdim ama sen benim dediğimi yanlış anladn ben oral abdest gerektirir yada gerektirmez yorumunu yapmadm hatta postu açana ben olsam alırdım dedim ben sana özel bölgeyi görünce gusül almak gerekir dediğin için cevap verdim BEBEĞİM 😉😂
superisi_ R yapma şimdi…sen kendin söyledin birinin özel bölgesini gördüğün zaman gusül almak gerekir diye. Kız da senin bu cümlene cevap vermiş. Sen kocanı sadece cinsel ilişkide mi görüyorsun çıplak? Duştan çıkarken birbirinizi çıplak gördüğünüzde gidip gusül mü alıyorsunuz? Ne kadar saçma