blacpearl herkes yalan söylüyor bi tek sen doğrusun. Neyse daha fazla uğraşamam sana inanmak isteyen yardım edebilir kendileri bilir bana samimi ve inandırıcı gelmediniz hepsi bu. Tabiki de sana değil Esra ya inanıcam.
Lütfen yardım 🥺
blacpearl beddua edenlere çok güzel bi laf var da neyse. Sen benim ne yaşadığımı nerden biliyosun ki ?neyse iyi geceler
blacpearl herkes kalbinin ekmeğini yer merak etme 👍
blacpearl sanal mecralara bu tarz şeyler yazılınca ki daha önceden de yazılmışligi var sizde takdir edersiniz ki artık kimseye guvenilmiyor. Siz dogru ya da yalan konusun insanların güveni kalmadı belki dertleşmek için yazdınız ama sonunda o dertlesen insanlar size yardımcı olmak isteyecek. Gerçekten ihtiyacı olan birine yardım etmediklerini öğrendikleri zaman artık kimseye yardım etmek istemeyecekler hep bi şüphe kalacak. Eger doğruysa yaşadıklarınız hiç kolay değil hele ki hamileyken. Yaşadığınız yer her nere ise valiliğe belediyeye polis merkezine gidin en kötü ihtimal gördüğünüz bir polis otosunu durdurun size yardımcı olacaklardır. Belki kendi aralarında, belki hayırsever biri , belki devlet ama yardımcı olacaklardır. Belki çaresizlik size buraya yazdırdı ama doğru yer burası olmadığı için insanların sorgulaması normal. Allah yardımcınız olsun.
Mutluanne_ inanmayın y hanımefendi inanmayin Allah aşkına Esra hanıma inanim özgürsünüz tabiki o polis ya sözde biz muhtacız diye yalanciyiz
gshande amin cümlemizin ztn bnde sadce dogumuma az kaldı burada arkadasm yok konusaym belki bnle konusaninda derdi vardır arkadaş oluruz diye yazdım daha önce yzildi evet ama sağolsun Esra hanm.herkesi manipüle edip bana nedense düşman ettiği için postumu kaldırdım ben
Mutluanne_ evet tabiki rabbim sizede vicdan nasip etsin en yakın zamanda inşallah 🙏🏽
blacpearl neler yaşandı bilemem ortada iki farklı beyan var hepimiz burada sanal kişilikleriz ne sizin soylediklerinize ne de esra hanımın polis olup olmadığına ya da söylediklerine net bir şey diyemeyiz ki hepimiz sanaliz. Dedigim gibi bu tarz konuların yardım edilip dertlesilecegi Bi yer değil burası çünkü bakın gerçek de olabiliyor yalan da.
Mutluanne_ ben beddua etmedim farkettiyseniz Allah size vicdan nasip etsin dedim bana neler yazdınız size tek kötü laf etmedim
gshande öyle tabiki ama bilmedikleri halde hakaret etmek etmek ne oluyor peki
blacpearl canım sen depremzedeyim diyorsun da hangi ildesin. Deprem bölgelerinde çalışan arkadaşlarım akrabalarım var ve hepsi diyor ki devlet cok yardım yapıyor diyor. Bebek ihtiyaç ürünleri, giyim, yiyecek felan, ordakilerin birşeye ihtiyacı yok artık diyorlardı. Derpemzedeyim diyipte burada kendini ihtiyaç sahibi gösterenlere ben fazla inanamıyorum nedense. Eğer cok ihtiyacın varsa devlete ya da sığınma evine gidersin.
Sedaa canim Hatay ama Nusaybine taşındım cnku eşimin abisi buraya yanına aldı imam nikahlı olduğum için pek fazla yardım yapılmadı şuan sadece devletten aile destek alıyorum başka bı yardım yok inanmamak tabi sizin bileceğiniz iş
blacpearl ya aslında inanmamak değil konu, belki gerçekten zor durumdasındır bilemiyorum ama ben öyle durumda olsam bi akrabamdan bi tanıdıktan destek isterim. Hic biri yoksa devlete sığınırım. Devlet zaten yardım parası veriyormuş. Ee kaynının yanında kalıyormuşsun zaten, kaynın hic yardım etmiyor mu, ya da eşinin ailesi sana yardim etmiyor mu. Sen hatayı en başta yapmışsın zaten, imam nikahıyla evlenilip cocuk yapılır mı. Eşini kaybetmişsin, başın sagolsun, psikolojin bozuktur o yüzden kötü şeyler düşünüyorsundur ama biraz da şükür etmeyi bilmelisin. Çok şükür başını sokacak bir yer var, ve cocuklarin yanında sağliklı. Burada ki kişilere inşallah böyle sınanmazsın demek cok ayıp bana göre. Belki o kişi senden daha çok şey görüp geçirmiştir bilemezsin. Allah yardım etsin canım, inşallah bebeğini de sağlıkla kucağına alırsın. 🌸🍀
Sedaa benim sinanmazsin dediğim insanın bana söylediklerine bakın kaynım ev tuttu ve amele işçisi 5 çocuğu var ne zamana kadar bana ne yapabilir çok şükür ben halime sukrediyorum sadece moral istedim knusmak başka bı akrabam olsa zaten giderim ki buradan kimseden bişey beklediğim yok
blacpearl yukarıdaki yazdıklarında kendin ev temizliğine giderek ev tuttuğunu yazmışsın. Şimdi de kaynım ev tuttu diyorsun.
Hataydaki evin yıkıldı mı canım ,nusaybine neden taşındın. Evi yıkılan kişilere devlet konteynır veriyor. Benim kuzenim de konteynırda kalıyor. Tüm ihtiyaçlarini da devlet karşılıyor, evleri tekrar yapılana kadar da devlet yardim edecekmiş.
Belki dertleşmek için yazdın bilemiyorum ama buradaki kişiler artık inanmıyor bu tarz postlara, bende dahil. Belki gerçektir bilemem. Eğer gerçekse de Allah yardım etsin.
Eğer böyle bir durumun varsa çok üzücü ama buralara yazmak yerine devlete git yardımcı olsunlar burada sosyal medyada kimse kimseye güvenemiyor maalesef
HaHasmeftune ya yardım için yazmadım ki dertleşmek istedim yakın zamanda doğum yapicam moral bulmak istedim
Sedaa evet malum evi beraber tuttuksayilir eşya kira depozito knusunda yardım etti bana ve bnde temizlige vs giderek içine eşya aldım devletten sadece çadır yardımı aldık ortak cadirdi ztn şuanda sadce aile destek alıyorum
blacpearl anladım ama kidste yardımcı olmalarını istemişsin ayrıca kriterlerin var garip geldi
HaHasmeftune kidstede yardım istemedim hanımefendi gorms ya istediysem atsın ekran ki ztn yardım isteek yasak bunu uygulamayı kullanan herkes bilir