Kızlar bi anlatın heleee nasıl bişey bu. Olanlar nasıl yapıyor. Klitoral boşalma yaşıyorum ama vajinal olmadım hiç 😁
Vajinal boşalma 🫢
superisi_ kelin ilacı olsa başına sürer 😂 burda bı kaç kişi olmuştu anlattıklarına göre eşleri ilk önce vajinanın içinde g noktasını bulmuş parmağıyla bulunca da penisi aynı yere degdirmis öyle boşalmışlar işte 😶
Ohooo 😁kim bilir g noktam nerde 😁😁
Ask_hosmus oyle olsaydi kadin dogum doktoru kolum kadar sopayi icime soktu ama bisey hissetmedim
Askkadini oda biseymi cati muayenesi sirasında doktor 4 parmagını birden iceri sokuyor bilegine kadar nerdeyse ama acidan baska hicbisey hissetmedim ben g noktası falan fasa fiso
Yasak_elma hahaha bana dirseğine kadar sokmuştu ebe fkfkdk
MedavikPastam Yuh seninki genişlemişse ondan genislemistir😂😂Bi zevk duydunmu peki hani su g noktası falan diyorlarya🤔😂😂
Ask_hosmus kızzz sende mi vajinal bosalamıyorsun ? 😳
Yasak_elma Bende orgazm olamıyorum deme banaa 😂🤭
hsrtunlu yok dogumdan sonra gecen gun gittim spiral takmaya doktor rahmime bakti musaitmi takilmaya diye neler soktu icime kendimi kasmadigim icin fazla acimadi ama hosuma giden biseyde olmadi zevk fln
Yasak_elma dimi bencede icerde g noktasi yok g noktasi sadece klitoris
Bsrkaya yok kız daha görmedim onu 7 yıllık evliyim bide 😂😂 arada sanki olucak gibiydi ama olmuyordu 😂😂
superisi_ internetten bak bebeğim orda resimli gösteriyorlar , vajinanın içindeki g noktası klitorisin orda aslında ama içerde 😂
Askkadini içerideki g noktası çok ucunda aslında sadece yukarı doğru penisi itelemek lazım 😂😂
Ask_hosmus çok zor ya bunu eşime anlatamam 😁😁
- Düzenlendi
Kız sex dışında sağlık için içinize biseyler sokunca hele doğum için nasıl zevk alcaksiniz😂😂 ay bayulicam gülmekten bxksgdjd