hsrtunlu superisi_ G noktası uyarması lazım eğer olmuyor diyorsanız vibratör, kayganlastirici ,yapay oyuncaklar vs var deneyin hem erkek hem kadın ilişkiden zevk almalı tek erkek alınca bı bok anlamıyor insan
rumi21 hsrtunlu G noktası derken neresi tam olarak ya üfff bende bosalamiyorum zaten kısa sürüyor ilişki. Eşim erken boşalıyor..
hsrtunlu Askkadini ay o an doğum acısı vs insan korkudan birşey hissetmiyor oğlumda suyum patlamadı çubuk ile patladı ebee cbjsfmf
Askkadini hsrtunlu yok dogumdan sonra gecen gun gittim spiral takmaya doktor rahmime bakti musaitmi takilmaya diye neler soktu icime kendimi kasmadigim icin fazla acimadi ama hosuma giden biseyde olmadi zevk fln
Yasak_elma MedavikPastam Yuh seninki genişlemişse ondan genislemistir😂😂Bi zevk duydunmu peki hani su g noktası falan diyorlarya🤔😂😂
MedavikPastam Yasak_elma Bilmiyorum ki daha kırkım çıkmadı ilişkiye girmedim henüz göreceğiz bakalım🥴
Ask_hosmus Bsrkaya yok kız daha görmedim onu 7 yıllık evliyim bide 😂😂 arada sanki olucak gibiydi ama olmuyordu 😂😂
Yasak_elma Bsrkaya Ben her iliskide olamiyorum asko malesef😪Eşimin baya ugrasması lazim ancak öyle.Birde ben kucak pozisyonunda ucuyorum birtek birde misyoneri seviyorum acep bu g noktası ile ilgili biseymi🤔
Ask_hosmus superisi_ internetten bak bebeğim orda resimli gösteriyorlar , vajinanın içindeki g noktası klitorisin orda aslında ama içerde 😂
Ask_hosmus Askkadini içerideki g noktası çok ucunda aslında sadece yukarı doğru penisi itelemek lazım 😂😂
HurremSultan Kız sex dışında sağlık için içinize biseyler sokunca hele doğum için nasıl zevk alcaksiniz😂😂 ay bayulicam gülmekten bxksgdjd
hsrtunlu superisi_ ben ikisini de yaşıyorum şükür g noktasinda olan boşalma çok rahatlatıyor titreşimli telefon gibi bacaklarım kalçam titriyor ondan sonra bı 10 dk su geliyor ya fışkırıyor jdjfmskfkskkf ilk baş utanmıştım sonra normal birşey olduğunu okudum eşimde hoşuna gitmişti g noktasi uyarma için kayganlastirici kutusu güzel oluyor vibratör titreşimli deneyin oda iyi durexin var fiyatı ucuz
hsrtunlu superisi_ ben 6 senedir evliyim ilk 2 sene cinsellikte acemiydik şimdi profesyonel olduk her zaman yaşıyoruz 2 güne bir iliskimiz oluyor her saat olsa olmaz sanırım boşalma
HurremSultan Ask_hosmus çok sacmaaa sağlık anasını satım o zaman kuaför ağda yaparken de bayilalim ama zevkten😂😂😂😂
hsrtunlu rumi21 https://hizliresim.com/crbcsdt burası tam G noktası yazıyor uyarılması çok kolay aslında lakin başara bilene helal olsun