Bsrkaya nasıl becericem bunu peki 2 senedie evliyim hala olmadı. Taktik yokmudur 😢❤️

superisi_ ben g noktası diye bişey olduğunu düşünmüyorum yani tarif edilen yere bakınca klitorisin içerde olan kök kısmı gibi yere denk geliyor Dr Gökçen Erdoğan da diyor g noktası yoktur vajinal boşalma klitoral boşalma hepsi aynı yani klitorisi içerden uyarma oluyor bu yani uyarılan yer yine klitoris eşin içindeyken klitorisin içindeki kısmı uyarılıyor dışardan da klitorisin başı uyarılıyor

superisi_ iç kısım da var askim içinin şiştiğini söyle anlıyorum çıkarıp girse bile hissediliyor o zevk. Devamı gelince de boşalıyorum zaten

aslan63 aynenn öylee. Sadece icerden uyarilip boşalınca daha uzun sürüyor zevki daha doyurucu oluyor yanj👍💐

superisi_ ben ustteyken oluyor sadece 😵‍💫 diğer pozisyonlarda elim ile üstten destekliyorum o şekilde orgazm oluyorum. O da tatmin ediyor ama elim acıyor 😂😂😂 usttekyen olunca daha konforlu xgksgdhs hemen durmuyorum o his geçene kadar git gel yaptığım için daha zevkli oluyor 🫠🫠🫠

Usnac95 ilişkinin en zevkli anında at adamı yere bin üstüne sürtünerek git gel asla durma birde bacaklarını iyi aç o içerideki kısım varya klitoris o et ete degsingdksgdjsbd öyle oluyor bende sadece 😂😂😂

HurremSultan aşkım aslında bunu yaptım 😂 evet boşaldımda ama klitoris boşalma gibi oldu hani sürtündüğüm için oldu sandım. Aradaki farkı anlayamadığım için acaba yaşadımda haberimmi yok 😂 klitoral ve vajinal boşalma çok mu farklı. Vajinal dakikalarca sürüyor sanardım ben

Usnac95 yok be yalan atıyorlar gsmshs aynı sürüyor sadece ustteyken insan daha uzun süre git gel yapıyor o yüzden elinle yapınca insan sakat kalıyor sanki Svsmhdsjdb

Bsrkaya @Yasak_elma ya elle haz alamazsin ben kendimi kurcalaya kurcalaya buldum dedin ya oda neyle kurcaliyosun dedi bende merak ettim ama cevap yok elle bulmak zorsa sen neyle buldun ?

Askkadini Haa ben o yorumu görmedim 😅 alternatif cokk 😅 benimki vibretore benzeyen burun spreyi var. Ben onunla denemiştim ilk olarak. Burun spreyi biraz kalın olunca ve vibretor şeklinde olunca çok iyii hissettimm sizde çözüm üretin canım eğer olmak istiyorsanız kurcalayin kendinizi sonucda kendi mutluluğunuzz siz hormonel olarak rahatlamış mutlu oluyorsunuz. Ardından da duş aldınız mı tamamm 😅😅