Hsbcnnc evet ama neden edeceksin
Watsap weble eşimi takip etsem ???
Hsbcnnc yo gitmiyor sadece bi kere onun telefonundan qr kodu okut bidaha da girdikce bildirim gitmez ben bakiyorum şuan açık bende bayadir
Hsbcnnc gitmiyor ben kac aydır bakıyorum
milkshake bisey sorucam ben bi kere bipten biri kendi hesabina girdi benim telefonumdan sonra ben tekrar kendi hesabima girdim bi baktim tum mesajlar silinmiz cok uzuldum bundada olurmu oyle bisey watsaptaki mesajlarim silinirse cok uzulurum cidden nisanlilik doneminden beri esimle konusmalarimiz duruyo 2 yillik evliyiz
Pcde oturum açık kaaldıı diye gidiyor
- Düzenlendi
Hsbcnnc ilk açınca geliyor ama ne zaman geleceği belli olmuyor bazen 10 dakika bazen 3 saat
Geçen yaptım ben 3 saat sonra bildirim geldi
Dah da hiç gelmedi
Eşimin haberi yok tabi
Valla takip de değil girip bakmayı unutuyorum 1 aydır bende açık hiç bir yanlışını görmedim şükür
Telefondan bağlanıyorum
melekk_123 onun telinde başka bir hesapla giriş olduğu gözüküyor mu bildirim kısmında veya wp da. Ki benim eşim WhatsApp wep kullanıyor ben nasıl yapabilirim normal wp ile mi giriş yapmak gerekiyor
- Düzenlendi
mca bağlı cihazlara bakınca görünür tabi
What wep indirmen lazım ordan elindeki QR kodu sendeki uygulamadaki kapıda girince senin indirdiğin uygulamada açılır
Eşim kullansa bile sen tekrar kendi telefonunda açabilirsin
Ama işte bildirim işi sıkıntı ne zaman geleceği belli olmuyor
Hsbcnnc telefondan açık bilgisayar baglamadim telefonun tarayicisini masaüstü olarak açtım
zeybikk evet google WhatsApp web yaz web olana tıkla açılıyor
mca sağ üst köşede üç nokta var ordan masaüstü olarak aç yaziyor ordan