Pembepanterr sizi hatırlıyorum eşinizin durumunu bana söylemiştiniz
Sizin içinde video izleyerek yapabilirsiniz
Bırda bir çok kadın izliyor ve kendini tatmin ediyor
Mmelekk_123
- 6 Nis
- 20 Eyl 2023 tarihinde katıldı
- Ben kendimi nasıl tatmin edecem? tartışmasında
- Aklıma takıldı bakar mısınız tartışmasında
sarikola benim eşim hemen kalkmaz ilk ben banyo yaparım sonra eşim ben kalınca eline kolanys dökerim
Çoğu zaman git yıka derim
Bende siz takıldınız bu konuya - Geciktirici sprey tartışmasında
sirinhatun-18 işe yarıyor eşim kullanıyor
İlişkiden 1 saat felan öncesi 3 4 kere sıkıyor - Hadi bi yardım edin şu kekile xdxdxd tartışmasında
Kekillikamisci kekiline kekiline
Bu ne demek oluyor yaa çok kişi yazıyor ama anlamadım bş 😂😂
- Bu vajinal orgazm mıydı ya ? tartışmasında
MedavikPastam diğeri nasıl oluyor ki yani içerideyken boşalma da aynı his değil mi titreme olmuyor mu
İnanın bilmediğimden yaşamadığımdan soruyorum - İlişki esnasında tartışma 😔 tartışmasında
mavikelebekk haklısın valla
Benim eşimle de şöyle oldu
Sebepsiz yere bir gün aramız soğuktu gün içinde hiç yanına gelmedi sarılmadı kendi halinde takıldı yani yani bende ona hiç gitmedim akşama doğru da birliktelik den konu açtı akşam yapalım diye
Gün boyu soğuk davran sonra birliktelik iste öyle mi dedim akşama kadar yüzüne bakmadın sebepsiz yere dedim yok balım ağrıyor da şöyle de böyle de yapmadım tabi o gün
Sonra ki günden itibaren dibimden ayrılmadı
Haklısın tabi sen - Adetim geciktiii 📌📌 tartışmasında
elmaaa benim de 3 4 ay önce adetim gevicikti 1 hafta hamile sandım kendimi test felan yaptım yok negatif
Sağlık ocağına gittim kan verdim hamile değilim doktor kadın doğuma git dedi 14 gün gecikmeden sorna adet oldum
Sornakş ay 5 gün gecikti
Bir ay daha devam etseydi doktora gidecektim normale döndü - Sigaraya canım istiyor ya😧 tartışmasında
Hsbcnnc benim de canım çok istiyor
2 sene önce başladım sonra oğluma hamile olduğumu öğrendim ve bıraktım
Sonra ara ara içtim 1 ay önce de
Eşim nöbete gittiği zamanlar komşum geldikçe ondan içtim sonra görüşmeyi kestik tabi 1 aydan fazladır da içmiyorum
Eşim de içmiyor ama çok istiyor canım eşime bir kere söyledim çok önce tabi olmaz felan dedi
Söylesem yine istemeyecek - Watsap weble eşimi takip etsem ??? tartışmasında
- Düzenlendi
mca bağlı cihazlara bakınca görünür tabi
What wep indirmen lazım ordan elindeki QR kodu sendeki uygulamadaki kapıda girince senin indirdiğin uygulamada açılır
Eşim kullansa bile sen tekrar kendi telefonunda açabilirsin
Ama işte bildirim işi sıkıntı ne zaman geleceği belli olmuyor - Watsap weble eşimi takip etsem ??? tartışmasında
- Düzenlendi
Hsbcnnc ilk açınca geliyor ama ne zaman geleceği belli olmuyor bazen 10 dakika bazen 3 saat
Geçen yaptım ben 3 saat sonra bildirim geldi
Dah da hiç gelmedi
Eşimin haberi yok tabi
Valla takip de değil girip bakmayı unutuyorum 1 aydır bende açık hiç bir yanlışını görmedim şükür
Telefondan bağlanıyorum - Öpüşme tartışmasında
Women biz öpüşüyoruz
Mesrla yemek yaparken bazen gelir öpüşürüz
Yada çarşıya işe giderken bazen dudaktan sadece öper bazen öpüşür
Yatağa girince genelde minik bir sevişme olur sonra uykuya geçeriz
Bazen kenarda kıstırır beni ayak üstü öpüşme sevişme olur 😂 - Yapay penisler tartışmasında
vanyadaglikan eşin varken ne gerek var ki böyle şeylere
Şahsen ben asla böyle bir şey istemem eşim de asla kabul etmez eşim de bu tarz bir şey istemez - Siz mi ? Eşiniz mi ? tartışmasında
Askkadini bendede oldu bir iki sefer
Gün içinde çok ufak bir nedenden surat asıp soğuk davrandı akşama doğru teklif etti bende kabul etmedim
Akşama kadar yüzüme bakma soğuk davran akşam olunca iste dedim bir gün sorna adam akıllı istediğim gibi davranmaya başladı
Bunu senelerce hiç yapmadım ama cinsellikte yola getiriyorum 😂