• Muhabbet
  • Ayça ismi kötü mü / isim zorbalığı

anneoluyorum herkes kendi doğurduğunun ismine karışsın sinir oluyorm isim konusunda yorum yapılmasına anne baba beğenmiş gerisi boş tıka kulağını beğenmeyen kendi çocuğuna koymasın ben beğeniyorum koyacağım dersin. Ben hamileyken herkese en başyita söyledim herkes fikrini beyan edebilir ama ben kendi bildiğimi yaparım diye. Herkes bi isim söyledi annem babam kardeşlerim kayınlarım kayınvalidem kuzenlerimin bile bir fikri vardı be herkese çok beğenen kendi çocuğu olunca koyar diyodum😂

anneoluyorum Ayça güzel bir kız idi güzeldi , güzeldi. Çocukken 23 Nisan da böyle bir şarkıda oyun oynamıştık . Ayça bendim. Okulun hepsi beni Ayça diye biliyordu. Çok severim Ayça ismini. Kimseyi dinleme içinden gelen neyse onu koy.

anneoluyorum Sen ne istiyorsan onu koy çocuk senin heves senin isim senin zevk senin , çünkü en çok sen sesleneceksin o çocuğa istediğini koy, ama Ayça ismini bende pek sevmem 😅 Ayça bana çok itici geliyor amaa sen kimseye bakmayacaksın senin çocuğun sen ne istiyorsan onu koy

Üff herkesi dinlersek işimiz iş ya. Kölesimiyiz şu herkesin sanki. İçinden nasıl geliyorsa öyle yap canım. İçinde kalmasın. Hem herkesin gıcık olduğu bi isim vardır. Ayşe ismini ben severim sen sevmezsin. Diğeri sever öteki sevmez. Herkesi mümkün değil memnun edemezsin. O yüzden sadece kendini et.

anneoluyorum Çocuğu 9 ay karnında taşıyan sen, bir ömür acısını, tatlısını çekecek olan yine sen. Eşinle sen karar vermişsin başkalarına ne ki? Hiç takılma senin evladın ve sen ne koymak istiyorsan onu koy bence

anneoluyorum çocuk senin çocuğun sonuç olarak başkasının değil sen hangi ismi beğenip koymak istiyorsan onu koymakta özgürsün kimseyi dinlemeye bilirsin 🙉 yani buna hakkın var en doğal biçimde dinleme kimseyi ne koymak istersen onu koy sen koyduktan sonra kimse birşey diyemez hakları yok çünkü :)

anneoluyorum hiiiiiiiçte dinleme herkes bişey söyler öyle söyleyince görmezsinşz çağırmazsınız biter sizemi soracağım de yeter onlara ben çok pişmanım salak gibi gittim aman kırılmasınlar gönlüleri olsun diye çocuklarımın isimlerini resmen mahvettim

anneoluyorum ayyy sinir oluyorum şu isim mevzularına burnunu hadsizce sokanlara ya. Çocuk kocamın benim bizden başka kimse karışamaz yorum dahi yapamaz ya. Eşin sen koy dediyse bildiğini yap dinleme hiç etrafı bu konuda da yumşak olmaz ver cevabını, biz böyle karar verdik biz sevdik gerisi ilgilendirmez de geç. İsim konusunda bizede laf söyleyen oldu hatta ismi beğenmedi diye yanına ikinci isim koyun dendi o konuda çok serttimdir terslerim direk,biz sevdik çocuğunda ismi şudur dedim he beğenmeyen varsa kimsenin keyfine göre isim seçmiyoruz beğenmeyenler hey çocuk der sevdiginiz isimleri kendi cocugunuza torununuza koyun dedim.

Goat ya bende terslemedim güzellikle hep beğeniyorum bu ismi benim ismimle aynı anlama geliyor eşim bu konuda sözü bana bıraktığı için mutlu olmalısınız ya ailesinin seçtiği bir ismi bana danışmadan koymaya kalksaydı diyorum siz benim ailemsiniz benim adıma mutlu olum diyorum ayla güzel alta güzel o zaman sende bunları koy diyorlar zaten o kadar stresli bir yaşantım var ki istediğim şeyler çok nadir olur ilk kez bir şey istediğim gibi oluyor onda da bununla karşılaşıyorum

• Goat bunu yanıtladı.

Deleted18 güzel olmasına güzel ama bizim zamanımıza göre biraz eski isimler amca isimleri falan gibi

anneoluyorum memnun etmeye çalışmak bile büyük hata olmazlar anacığım olmazlar üstüne üstlük hata aramakla geçer ömürleri ben şeyi merak ediyorum yaa bize gelenler hep böylede biz niye böyle değiliz yada bizdemi öyleyizde görmüyoruz bazen çok düşünüyorum ben insanlara ne yaptım diye hatta soruyorum bile cevap yok ama davranışları bok gibi zevk alıyorlar