Edo kanalize gerçekten öyle 5 sene üroloji hemşiresi olarak çalıştım inan ki başka düşündükleri bir şey yok akılları gidiyor bir şey olur diye 😅😅😅
kanalize Edo ahahahah evett😄 plastik cerrahideydim bende erkek şeyi kadın şeyi derken iğrenmiştim artık
kanalize Avakadobuu özel bölge için bioderma pigmentbio beyazlatıcı krem 🙂 koltuk altı için bioderma pigmentbio + dove eventone deodorant kullandım koltuk altında daha çabuk sonuç aldım araya gebelik girdi ara verdim sonrasında devam🙂🙂
sema03 HurremSultan bzimkine benziyor evet :)) şöyle soyleyim penisi öyle bi yapiyorlar ki hiç bir yeri kesmeden vajinaya donusturuyorlar bende videosunu izlemiştim :))))
siirsever MedavikPastam beyaz derken? Benim gayet tenimin renginde kara değil siyahlıkta yok 🤣🤣 beyaz sayılıyorsa ever
fedoraxn yagmurum kadını en iyi kadın bilir o yüzden emin ol bi erkekten daha fazla zevk alıyorsun 🙂 biseksüel biri olarak söylüyorum bunu
fedoraxn yagmurum kadınlar çok çekici geliyordu bana o zaman anladım sonra da ilişkilerim oldu zaten şuan evliyim ama artık yok öyle şeyler 🤣