Prezervatif içimde kaldi
belladonna hamile kalmaktan korkuyorum ya tek korkum o şuan bebeğim daha 6aylik🥺
fatihseda123 şaka gibi ama becermisiz ya etraftan nasıl arıyoruz ama biyere mi düştü ki eşime içimde kaldı diyorum hadi canım diyo🤣
melike001 2-3 defa benimde kaldı ama çok şükür bişey olmadı biz çıkardık içinde kaldığına eminsin dimi canım peki prezervatif dolu muydu boş muydu içi
Nurtrhnx1 artık bende korkacam ya 🤦 bı korundugumuz o vardı o da yalan oldu ya🤣
Deli-hatun bosdu ya ilişki biraz uzun sürünce yirtilmistir diye geri çekil demiştim zevk suyu aklımı karıştırdı biraz hamilelik yönünden evet az önce bizde çıkardık kendimiz yoksa doktora gidecektik
melike001 boş olması daha iyi benim 2 defa dolu sekilde çıktı yumuşayınca 1 defa da ilişki esnasında eşim erken boşalmamak için kendini kasmıştı komdomda biraz büyüktü o şekilde komple çıkıp içimde kalmisti zor çıkarmıştık
Deli-hatun
😬😬doktora gitmek aslında çok normal bişey ama
Kendi açımdan söyliyorum yanlış anlaşılmasın ben doktorada gidemem sanırım utanırımmmm🫣
Ne dicem kondom içeride kaldı doktor beyy 😂
Deli-hatun içindekiler cikmamismi disina hamilelik oldu mu peki dolu şekilde içinde kalınca akşamdan sabaha içimde kaldı benim cesaret edemedim hemen çıkartmaya🤣
A1L2 prezervatifin büyük yada küçük olmamasına dikkat edin bizimki büyük gelmişti🤣
A1L2 evet utanıyor insan Allah’tan kendimiz cikarabildik
melike001 Ozaman prezervatif buyuk geldi 😂haliyle cikti
melike001 kız benimde ya içimde yada yırtılıyor çok korkuyorum hamile kalacak diie
melike001 olmazsın korkma sperm 1-2 sn dısarıda kaldıktan sonra ıcıne girince etkisiz kalıyor ölüyor😂
melike001 inşallah korkuluğun gibi olmaz yaaaa