Deli-hatun
😬😬doktora gitmek aslında çok normal bişey ama
Kendi açımdan söyliyorum yanlış anlaşılmasın ben doktorada gidemem sanırım utanırımmmm🫣
Ne dicem kondom içeride kaldı doktor beyy 😂
Prezervatif içimde kaldi
Deli-hatun içindekiler cikmamismi disina hamilelik oldu mu peki dolu şekilde içinde kalınca akşamdan sabaha içimde kaldı benim cesaret edemedim hemen çıkartmaya🤣
A1L2 prezervatifin büyük yada küçük olmamasına dikkat edin bizimki büyük gelmişti🤣
A1L2 evet utanıyor insan Allah’tan kendimiz cikarabildik
melike001 Ozaman prezervatif buyuk geldi 😂haliyle cikti
melike001 kız benimde ya içimde yada yırtılıyor çok korkuyorum hamile kalacak diie
melike001 olmazsın korkma sperm 1-2 sn dısarıda kaldıktan sonra ıcıne girince etkisiz kalıyor ölüyor😂
melike001 inşallah korkuluğun gibi olmaz yaaaa
Avakadobuu bundan oncekindede yirtilmisti 🤣bu defa da içimde kaldı sonrası korkutuyor beni Allah büyük 🤣🤣🤣
Askokuskom çıkarınca prezervatifin içine baktım da içinde bişey yoktu ya 🤣🤣🤣
belladonna inşallah ya
A1L2 🤣🤣🤣 çok çetrefilli bı mevzu bu prezervatif mevzusu ya🤣
Eskobar kendi çıkana kadar🤣🤣🤣
melike001 iniyodue ondan cıkıyordur sabit sert kalsa cıkmaz bence
bitterdelisi24 yok baya büyük çıktı bu defaki prezervatif
Eskobar
😂 sağlam bir koruma yöntemi yalnız 😂😂
Ben evlendim ilk kadın doğum ça gidiyorum iltihabım vardı aç dedi açmadım anlattım ne olduğunu öyle ilaç verdi
Geçmedi bidaha gittim bana dediki birgün o koltuğa otuucaksın deidm yok oturmam ilaç geçirmedi dedim
😂😂 ama nasıl ilaç yazmamak için direniyor yanlış tedavi olmasın diye neyse yazdı yinr ilaç bidaha geçmedi uyana sıkıla gittim o koltuğa oturdum üç günde iğleştim 😂😂😂 ama bir ayım öyle geçti 🫣
aylar sonra tekrar oldu doktora gitmemek için maydonoz kaynattım yarım 1 saat buharında oturdum iğleştim 😂