A1L2 🤣🤣🤣 çok çetrefilli bı mevzu bu prezervatif mevzusu ya🤣

• A1L2 bunu yanıtladı.

Eskobar
    😂 sağlam bir koruma yöntemi yalnız 😂😂
    Ben evlendim ilk kadın doğum ça gidiyorum iltihabım vardı aç dedi açmadım anlattım ne olduğunu öyle ilaç verdi
    Geçmedi bidaha gittim bana dediki birgün o koltuğa otuucaksın deidm yok oturmam ilaç geçirmedi dedim
    😂😂 ama nasıl ilaç yazmamak için direniyor yanlış tedavi olmasın diye neyse yazdı yinr ilaç bidaha geçmedi uyana sıkıla gittim o koltuğa oturdum üç günde iğleştim 😂😂😂 ama bir ayım öyle geçti 🫣
    aylar sonra tekrar oldu doktora gitmemek için maydonoz kaynattım yarım 1 saat buharında oturdum iğleştim 😂

melike001
      😂😂😂 okadar çok kurcaladıki kafamı bu bütün gün düşündüm 😂nasıl atabilirim kafamdan

melike001 kız tamam o sperm cıkıp senın ıcıne gırene kdr kac sanıye gecmıstır 😂😂

Eskobar keske erkeklere bir ilac milac cıkarsalar ya hep kadınlar korunmasın öf

Eskobar biri vardı ya adam ertesi gün hapını kendi içmiş niye sevgilim hamile kaldı diyor dkdkddk

Rouge vazektomi diye bişey vardı erkeklere uygulanan bişeydi o islmeden sonra kadınlar gebe kalmıyordu 😄

Etipetito kolay bie yöntem olsun ya şöyle ertesi gün hapları gibi 😂