melike001 Sabah sabah güldüm umarım başıma gelmez aşko ya yoksa ben kesin hamile kalırım hahahdhhdd ertesi gün hapı kullan derim bence riske atmayin

melike001 olmazsın korkma sperm 1-2 sn dısarıda kaldıktan sonra ıcıne girince etkisiz kalıyor ölüyor😂

melike001
    Şu postu okumam iyi oldu çünkü alırken hiiç bakmıyordum ben boyutuna 😂😂😂 ne biliyim esnek hepsi geçiyodur zannediyodum 😂😂😂😂 ne oldu şimdi bir yaş daha mı aldım ben 😂

A1L2 🤣🤣🤣 çok çetrefilli bı mevzu bu prezervatif mevzusu ya🤣

• A1L2 bunu yanıtladı.

Eskobar
        😂 sağlam bir koruma yöntemi yalnız 😂😂
        Ben evlendim ilk kadın doğum ça gidiyorum iltihabım vardı aç dedi açmadım anlattım ne olduğunu öyle ilaç verdi
        Geçmedi bidaha gittim bana dediki birgün o koltuğa otuucaksın deidm yok oturmam ilaç geçirmedi dedim
        😂😂 ama nasıl ilaç yazmamak için direniyor yanlış tedavi olmasın diye neyse yazdı yinr ilaç bidaha geçmedi uyana sıkıla gittim o koltuğa oturdum üç günde iğleştim 😂😂😂 ama bir ayım öyle geçti 🫣
        aylar sonra tekrar oldu doktora gitmemek için maydonoz kaynattım yarım 1 saat buharında oturdum iğleştim 😂

melike001
          😂😂😂 okadar çok kurcaladıki kafamı bu bütün gün düşündüm 😂nasıl atabilirim kafamdan

melike001 kız tamam o sperm cıkıp senın ıcıne gırene kdr kac sanıye gecmıstır 😂😂

Eskobar keske erkeklere bir ilac milac cıkarsalar ya hep kadınlar korunmasın öf

Eskobar biri vardı ya adam ertesi gün hapını kendi içmiş niye sevgilim hamile kaldı diyor dkdkddk