TombulHatun İstee bende onu bilmiyorum istediğim gibi yapabilir miyim ama kuaforede yaptırmak istemiyorum yaa. Ya da kiycam paraya yaptircam 😂 önümüz kış yaa. Güzel olur hep evde açık dolasiyorum zaten kıvırcık dolasayim istiyorum sıkıldım anaamm hep düz hep düz. Aslında bende düz saci çok seviyorum ama 26 yaşıma kadar duzum canım azcik degisiklik olsun 😂
Saça Perma Yapmak ✨
Bsrkaya bence kıy yaptır kuaförde olmuşken en güzeli olsun sonra kendin yapmayı denersin 😊
Rouge Yaa bende işte 26 yıldır hep aynı saç sıkıldım düz benim sacım hep bakımlı duruyor artık göz ona alıştığı için bakimlida gelmiyor 😂 böyle bir kıvırcık yaptirasim var birde boyalı sacım alt tarafi zaten kesicem boyası gitmesi için olmadı perma yaptırayım hevesimi alayımda yıpranırsa da zaten kesilecek modundayım 😂 ama düşünsene güne zaten hep kıvırcık sacla basliyorsun kendiliğinden bakimli gibi olacakk 🤗 ayyy att kizz duş jelleriniii 😂 bende tırnaklarıma bakım yaptım şimdi kare kestim ojeledim, artık kendime sardım can sıkıntısından
Uykulupingue 1 sene durmasın yaaa 😂 çok çabuk sıkılırım benn 🤭
- Düzenlendi
Ask_hosmus ayneen bende her banyo sonra saçımı örüyorum kıvırcık oluyor azcik bakimlandik diyorum kendimce 😂 düzleştirme saçı çok yakıyor yaa allahdan düz saçım 😂
MedavikPastam yok canım estağfurullah 😂
Kekillikamisci haaa o zaman yaptirmiyim çünkü hamileyim ben
TombulHatun kizz dur hayaller ertelendi çok kimyasalmis gebelikte uygun değilmis 🥹
Bsrkaya değiişiklik istiyorsun anladım🥰o zaman yap ya ben sacı kırılmasın diye tokasına yastıgının kılıfına bile dikkat eden bir ruh hastasıyım sen bakma bana 😂kıvırcık sac güzel ama tam tersi cogu kıvırcık bakımsız özensiz gösteriyor ya kıvırcık olmak istemezdim ama dalgalı olabilir o da hep cekilmez yani düz saclılar hayata 1-0 önde baslıyor degerini bilin dkddk saclarım beyazlayana kadar en dogal en güzel halini kullanıcam degerlendiricem saca beyazlar girdikten sonra zaten mecbur kimyasala bulasıcaz
Bsrkaya aaa hadi ya dur bekle doğur öyle 😂
Bsrkaya hamileyseniz kesinlikle yaptirmayin . Oreal varya acici ondan 10 kat daha agir . Sacin icindeki pigmentlerin seklini degistirdigi icin bebege zararli
Erkek Annesi değişiklik iyidir herzaman. 😂
Ve sana yakışacaktır.
Enişte bey ne diyor beğenir mi
TombulHatun ayy dogurunca da emzirme dönemi derlerr 🤦🏻♀️
Kekillikamisci Tamam canım teşekkür ederim 🤗
Bsrkaya dur geldim ürünleri anlatmaya mükemmel uygun fiyatlı jilet buldum hep gilette kullanıyordum .sana eskilerden postumda bahsettigim duş yagı kullandım kadife gibi etkisi ve iki tane dus jeli buldm dus kremi diye geçiyor kokuları cok güzel asla kurutmuyor o kadar uygun fiyatlı ki ama malesef limitli ürün hemen alman gerekicek.birde benim sacımla ilk izlenim olarak cok iyi anlasan bir sampuan buldm kullanmaya devam ediyim bu da uygun fiyatlı memnun kalmaya devam edersem kesin paylasıcam sizle ürünleri atıcam ♥️🥰
Bsrkaya maşa yap o zaman kuşum idare et azcık 😘
TombulHatun öyle yapayım 💞🥰
Bsrkaya ben sıkılmadım o kadar kıvırcık aşığıyım 🙃