offended_lady işte bende onu anlatmaya çalışıyorum canım eve geliyor ne bi muhabbet ne bise anca tv televizyon ama dışarda çok mutlu 😞

sizene Değiştiremezsin bacım değişmezler. Evde muşmula surat dışarda komedi ustası bu adamlar. Hep bi kendini ispat etme telaşı. Sen yapma dedikçe yapacak. Bence alış bu adama.

sizene canımın içi biricik hemcinsim 💚 yazdıklarının aynısını lohusa iken yasadim benimde eşim hastanede çalışıyor ayyyyni seyleri yasadım ne çok kavga ettik ne çok sogudum sabahlara kadar agladim bide kadın evimize gelirdi ya… yüzlü biriydi rahattı benim esimde ona birc para vermisti esime gece resim atmalar maska yapmis yuzune atar sonra esimde demesin mi bakimli ve guzelsin benim yanimda bide ben varya sogudum canım icimdeki hersey bitti neredeyse sogudum mu evet seviyor muyum haka evet çocuklarımin babası biricik eşim elbette sevicem ama çok soğudum fakat benim esim benim olay cikarmalarim sonucunda bidaha samimi olmadi instadan çıkardım kontrol altına aldm biraz daha ayniolaylar yine olsa asla eskisi gibi olmam bu deger vermektir bu cirpinis deger vermektir…..şimdi olsaydi eger tavrımı koyar canımı sikmazdim degmiyo net konus gerekirse olay cikar ama yapmasin sana saygisundan en azından söyle ya ben bittim duygularımızı bitiriyosun de açıkça konus korkma kirarim diye inan cekindikce daha buyur…bu dönem gececek ama çoktan duygularını kaybedeceksin esin seni kazanmaya calisirsa ne mutlu yoksa o da iki tane salak icin sebi uzerse sende acima derim..

sizene acaba neden dışarıda mutlu ve evde mutlu değil. Bunu düşünmek lazım

Sevde_20 canım bi kere düzgünce konuşim dedim kavga çıkardı bağırdı çağırdı öyle böyle değil ama sen ne demek istiyorsun oradaki herkez benim evli olduğumu biliyor diyor bende konuyu nereye getirdin pes diyorum öyle ima ediyorsun diyor benim istediğim dışarıdaki insanlara nasılsa benimlede öyle olsun gülsün muhabbet etsin ama yok sinir oluyorum

Oozzggee vallahi canım ben elimden geleni yapıyorum iki çocukla aralarında 1 buçuk yaş var sen düşün bide bebek daha 4 aylık evin içinde napacagimi şaşırdım geliyor yemeğini hazırlıyorum kıyafetlerini hazırlıyorum giysin diye kahvesini yapıyorum hemen sonra meyvesini hazırlıyorum ama o kafa telefondan kalkmıyor bi muhabbet yok benimle🤯

sizene o zamanla olur ordakiler gibi olmayadabilir arkadaşlık baska eslik baska esiyle arkadaş olabilenler çok şanslı zaman ver bklm ilerde olur belki

sizene ayaklarınıda yıka bari Paşa’nın keyfi yerine gelsin sen böyle devam edersen sorun olduğunu nasıl anlayacak afedersin aksama kadar onla bunla fikirdasin eve gelince yesin içsin sosyal medyaya gömülsün sonra dönsün totoyu uyusun adam normal hayatı böyle sanıyor aloooo 🤷 bı cinnete bağlaman lazım ben sana söyleyeyim onun bir hafta hayatını zehir et bakalım rahatını boz ki bı silkelensin

Dududerya en son yaptım canım onu da işe gittiğinde hergun bana günaydın hayatım yazar bende akşama kadar o mesaja bakmam bu böyle 4 gün sürdü amcasına demiş bizim aramız bozuk benle konuşmuyor diye çocuk gibi evde yemek yaptım kendi koydu yedi aslında konuşmamak bi sure iyi oluyor kendisi konuşmaya başlıyor benimle kahve içelim mi diyor ben sesimi çıkarmıyorum ama konuşunca üstüne düştükçe benden kaçıyor kafasında varmı bilmem

Angellove2010 ah ah o kadar kolay olsa o beni bi ayar yapar uçurur havaya fırlatır aynısını ben yapcam ohoo yaşamam ben bide zaten ben kuzenlerimle bile bu kadar yakın değilim ki zaten eşim de buna izin vermez ama kendisi masllah Türk hava yolları gibi uçuyor işte