- Düzenlendi
Linç tayfa gelmeyin hemen lütfen dertleşmek istiyorum kimsem yok anlatacağım şimdi kızlar eşim bi klinik gibi biyerde çalışıyor hasta indirip bindiriyo getir götür yapıyo ama konu şu ku oradaki bayanlarla samimi gibi ben öyle gözlemledim hamileyken hastane kontrolünden sonra yanına uğradım tanıştım kızlarla arkamdan eşin ne kadar soğuk demişler napim boynuna mı sarilim senin samimi olmak için esim dedi bi kere daha gittim eşimle gittik izinliydi o gün bayanlar da oradaydı oğlumu sevdiler hareketleri aynı babası demeye başladılar soru sorum yok hihi diyo dedi bi kadın dedi eşin çok şakacı bizi hep güldürüyor dedi benim koca evde bi bana suratsız o zaman bugün de eve geldi biyerden para gelecekti hesap hareketlerine baktım telefondan parayı bitirmişsin dedim orda olan bayanın adı vardı 370 tl göndermiş bune dedim deodarnt falan aldım ondan parasını attım geriye dedi int almış yani bende bi bayansam erkeklerle muhatap olmuyorsam olursun aynı yerdesin sonuçta ama mesafeni de koru be adam bi ara da alışveriş merkezinde karşılıktık bi bayanla orda çalışan çocuğu sevdi eşine salak diyorum dedi eşimde askerde de bana salak derdi komutanım dermiş bıktım artık ya bu nedir bu son para olayından sonra soğudum adamdan