delihatunum bana da ikisinden çok mesaj geliyor saatlik çalışma şu kadar maaş diye ama getir den hiç mesaj gelmemişti zaten gelse de hemen siliyorum işlerini o kadar iyi yapıyorlarmış ki arkadaşım resmen hipnoz oldum diyo
Dolandırıcı ⛔️
Ask_hosmus ibandan bir şey olmaz kartın üzerindeki sayılar paylaşılırsa büyük sıkıntı
belladonna geçen canım babam dolandırılmış 🤣 gülüyorum ama canım benim ya babişkoma yapıldığı için çok sinirlendim icabına baktım 😎😂
simonedebeauvoir nasiii baktin 😂
umayimo uykun gelmis senin uyu sen 🤣🤣🤣
Ayyy post eskiymiş 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲
simonedebeauvoir
Ahahaba ne yaptın 😃
Benim bu arkadaşım hala unutamıyor onu. Sürekli kendisini suçluyor
Sutlucikolati
Hortlatılmış 😃
belladonna ahahahah babam ya canım o biraz kızdı o da şey arıyor yüzüne kapatıyorlar diye 🤣 onu başka numaradan aradım ve sihirli bir kaç cümle kurdum kimle muhattap olduğunu anladı geri vites yaptı 🤣
simonedebeauvoir
Tatlı mı tatlı konuştun değil mi kibar kibar 😃
belladonna önce kibar idim sonra korkutucu oldum sanırım 🤣
simonedebeauvoir
Doğru olanı yapmışsın 😃
belladonna öyle annemiz babamız değerli ay 🙂
simonedebeauvoir
Tabi canım öyle..
Muhatap bulabilmişsin en azından. Arkadaşım onu da bulamadı maalesef.
belladonna ay çok kötüler ya
Peki melebek nerde göremedim modluğuda kalkmış sanırım sorucam ne zamandır
simonedebeauvoir
Nerde ben de bilmiyorum uzun zamandır postalarda görmüyorum da. Modluğu da bırakalı biraz oldu. Peride de çoğu kişi eskisi kadar aktif değil artık.
simonedebeauvoir işe başlayacaktı. Muhtemelen başladı ve yoğunluktan gelemiyor 🥲 @melebek özledim ben de varlığını
Mommy12 bende çok bellidir zaten @melebek @belladonna @successfulwoman @aykirikadin @Mommy12 gözlerim sizleri arar caneler işe başlayacaktı da modluğuda bırakınca merak ettim birde gerçekten çok sessiz forum