HurremSultan hürrem sen daha ilk forumda aktif olmaya başladığında sana eşine cok bağlısın demiştim bu konuda yorum yapmıstım sende yok hayır asla biz hep iyiyiz ölüyorum ona falan gibi seyler söylemiştin bilmiyorum hatırladın mı?lütfen bana kızma ben seni seviyorum burda gormekten mutluyum ve cok severek yorumlastıgım kişilerdensin amacım biseyleri dank ettirmek.💝sana ilk yorum yaptığımda da konu buydu üzersem yanlısım olursa affet lütfen 🙏benim ilk analizim senin yaşının cok genc olması ve cocuklugun herseyinin eşin olmasıydı ve sana sorduğumuz zamanda da öyle olduğunu söyledin yanılmadım.senin hatan tüm odak noktanın eşin olması hayatın gencligin cocuklugun herseyini eşin yapmışsın zaten bence daha cocuk yaslardan tanısıyorsunuz.sen evlenmeden önce yine kendindin Hürremdin ama gitgide kendini unutmus kaybetmişsin eşinin sana davrandıgı kadar mutlusun onunla iyiysen iyisin ki eşinde belkide bisey yok normal ama sen baglı oldugun için sana öyle gelmiyor.bak her cümlen her kelimen eşin ve ona baglı her yorumun.sen daha 21 yasındasın ya 21 kendine gel 2 cocugun var bu da eşine olan baglılıgından diye düsünüyorum.gencliginin farkına var hayatını bir adama baglama kendini ona baglama unuttugun hürremi ortaya cıkar kendini geliştir bak bu aralar isteksizim diyorsun onda bile eşini düsünüyorsun eşin için düzelmesini istiyorsun rahatsız olmana bile izin,zaman vermiyorsun varsın yoksun o .bence bu yüzden mutsuzsun seninle ilk yorumlasmam bu konu üzerineydi ve bu yüzden mutsuz olabilicegini söylemiştim belki farkındalık yaratırım.çocukluğunu gencligini belkide elinle ittin ama hala gencsin bundan sonrası için bunu yapmamalısın.burda cogu kişinin seni mükemmel evliliği olan cinselligi mük olan biri olduğunu düşünmesinin aksine ben öyle düşünmüyordum .elbette evliligin güzel ama unuttuğun seyler var .sen kendini unutursan herkes unutur o heyecanınızı sevginizi saygınızı kaybedersiniz .eger kendimize baglı kişiler isteseydik evlenmezdik annemiz babamız bu ilgiyi saglıyor zaten ,biz birlikte eglenip yaslanıcagımız karakterine vurulduğumuz kişiler arıyoruz 🌸🙏